Resor till Cambrils

Semester Cambrils

Läs mer om Cambrils

Den pittoreska hamnen i Cambrils, som ligger sydväst om närbelägna Salou , lyckas behålla sin historia som en liten spansk fiskeby samtidigt bevisar populär bland många människor med tanke på Costa Dorada semester . Sammanlagt mer avslappnad än andra städer på Costa Dorada, är Cambrils den perfekta destinationen för dem som söker en mer Medelhavet tillflyktsort med en romantisk, avslappnad atmosfär!

Berömd för sina fiskrestauranger, lyxiga gyllene stränder och rika historia erbjuder Cambrils ett charmigt alternativ till atmosfären och spänningen från Salou och förkroppsligar den sofistikerade och romantik i Spanien semester , och är en lugn två och en halv timmes flygresa från Storbritannien.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Cambrils

Väder

Cambrils, liksom andra Costa Dorada orter, har mildare temperaturer än andra spanska destinationer, och temperaturer vanligtvis sträcker sig från 20 ° C till 26 ° C från maj till slutet av augusti. Kylningen Medelhavet brisen är särskilt uppfriskande under den varma, fuktiga kvällar och gör al fresco dining ett rent nöje.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Liknande till Salou, ligger Cambrils på mjukt kuperad terräng, omgiven av berg längre in i landet. Den mjuka, gyllene stränder som ger Costa Dorada sitt namn gradvis sluttning i det klara vattnet i Medelhavet, erbjuder grunt vatten perfekt för paddling och många restauranger runt om i backen erbjuder enastående utsikt över kusten och omgivande sluttningar.

Sport & dykning

I motsats till Salou, behåller Cambrils en stark känsla av sitt spanska arv och historia, med många traditionella aspekter på spanska livet synlig i kullerstensgator och arkitektur. Många av Cambrils av sevärdheterna är rikt historiskt, som den romerska ruinerna av den romerska Villa La Llosa, Vilafortuny slottet och kyrkan Santa Maria. Cambrils är fortfarande en fungerande fiskehamn, och besökare kan se hur fisken landas och sedan auktioneras innan du går till många framstående skaldjursrestauranger i området.

Sevärdheter & kultur

Förutom de traditionella spanska smak av orten i allmänhet, kan besökare till Cambrils njuta av resor till en av de många gatan marknader som kantar de smala, stenlagda gränder eller prova en klassisk spansk fiesta. Dessa traditionella spanska festivalerna spelar en viktig roll i det sociala och kulturella atmosfären i Cambrils, med den lokala mässan och den årliga St Johns firandet Eva äger rum i juni, hålls musikfestivaler som äger rum i augusti och Fiesta Mayor Mare Deu del Cami varje år i början av september.

För ungdomar

Cambrils erbjuder en dämpad, romantisk nattliv, med majoriteten av barer och restauranger visar populärt bland par. Tyngdpunkten i Cambrils är på god mat, och nästan tre miles av mjukt upplysta strandpromenaden göra för en perfekt chans för en långsam, månbelysta gå tillbaka till en av de många strandnära hotell i Costa Dorada i närheten.

Boka din semester redan idag!

Cambrils är verkligen en charmig semesterort som kombinerar de vackra stränderna med exotiska romantiska atmosfär av Medelhavet. Om du är ute efter att verkligen komma bort från allt, Cambrils idealiskt. On The Beach erbjuder utmärkta erbjudanden på flyg och boende, så boka idag och prova den romantiska sidan av Costa Dorada semester med en resa till Cambrils!