Resor till Guadalmina

Semester Guadalmina

Läs mer om Guadalmina

Guadalmina är ett litet, stranden samhälle ligger bara tio minuter från Marbella Puerto Banus och den närliggande staden Estepona. Anses av många vara Costa del Sols golf paradis är Guadalmina drygt två timmar bort från de flesta flygplatser i Storbritannien, har området en 36 håls golfbana och bara en kort bilresa från ytterligare tre kurser, El Paraiso, Atalaya Golf och Monte Mayor. Om du älskar golf och funderar på en semester till Spanien, kommer Guadalmina besviken.

Om golf är inte din sak, gå ner till stranden och ta lite solsken i den underbara medelhavsklimatet - vattnen är rena, och det finns en mängd olika vattensporter som erbjuds.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Guadalmina

Väder

Guadalmina semester åtnjuta samma soldränkta medelhavsklimat som definierar denna del av Andalusien, med toppar når 30 grader Celsius under högsommaren - pack extra solskydd om du är på väg ut till det gröna! Väderförhållanden fortsatt goda, även för semesterresor till Guadalmina i lågtrafik månader.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Mycket av områdets landskapet är huvudsakligen platt, med regionens mjuka kullarna sluttar ned mot det kristallklara vattnet vid stranden. Det finns ett antal vandringsleder som orm genom dessa kullar, med en enastående utsikt över den vackra omgivande landsbygden.

Sport & dykning

Även Guadalmina har många av de funktioner du förväntar dig i Costa del Sol , den främsta attraktionen av Guadalmina semester för många är närheten och kvalitet golf. Golfare, både amatörer och professionella, reser från hela Europa för att prova på områdets många kurser. Med vädret är så bra under hela året, är det inte svårt att se varför.

Sevärdheter & kultur

Guadalmina är absolut en utveckling av turismen, med utmärkta faciliteter och vänlig lokalbefolkning - men om du är ute efter att provsmaka en smak av äkta Spanien, huvudet i närliggande Marbella och Estepona.

För ungdomar

Anläggningen tillgodoser både lokalbefolkning och turister, med många bra barer och restauranger inom räckhåll för de många utmärkta hotell i området - perfekt för sangria efter en hård dag på fairway! Men om du gillar att festa till gryningen, kanske du vill ta en kort taxiresa till närliggande Marbella eller Puerto Banus - atmosfären i Guadalmina är lite mer dämpad.

Boka din semester redan idag!

Om tanken på en runda golf på några av Europas bästa banor underbara vädret ljud tycker himlen till dig, kommer Guadalmina semester tillfredsställa på varje nivå. Lokalbefolkningen är vänlig, anläggningarna är superb och golf enastående. On The Beach har fantastiska erbjudanden för flyg och boende, så boka nu och ta tag i din klubbar!