Resor till Benahavis

Semester Benahavis

Läs mer om Benahavis

Benahavis är, bokstavligt talat, den bäst bevarade hemligheten i Costa del Sol. Med magnifik utsikt över den omgivande landsbygden och många utmärkta restauranger - området är smeknamnet matsalen på Costa del Sol - Benahavis är en lugn, fridfull paradis undangömt mellan Marbella, Estepona och Ronda, drygt fyra miles från den vackra kusten. Benahavis ger människor tänker på Spanien semester ett oslagbart val, och en verkligt minnesvärd semester upplevelse.

Omgiven av den robusta Serrania de Ronda bergen och gängade av Guadalmina , Guadaiza och Guadalmanza floder, Benahavis semester erbjuder också många spännande och omväxlande utomhusaktiviteter förutom att vara hemma till nio av Costa del Sols sixty golfbanor. Oavsett tempo du föredrar, erbjuder Benahavis en härlig blandning av spännande och avkopplande för alla som funderar på en paus i Costa del Sol !

Visa resmål på kartan

Väder

Benahavis har samma gyllene solsken som någon annan semesterort på Costa del Sol, med temperaturer genomsnitt på mellan 23 och 29 ° C från maj till augusti. Med så mycket att göra utanför, se till att packa massor av solkräm på din semester till Benahavis!

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Benahavis är inbyggd i sidan av stryktålig kuperat och bergigt landskap, och som sådan slingrande vägar och smala gränder täcker området. Gå igenom Benahavis kan vara bra motion, men är inte alltför svårt för dem lite mindre aktiva.

Sport & dykning

Benahavis är den obestridda hotspot för golf i hela den Costa del Sol. Alternativt, om du gillar din underhållning lite mer spännande, kan du ta en tur runt karga kullar och berg i närheten på en quadbike eller huvudet ner till de närliggande stränderna för att arbeta med att sola! För en dag där du verkligen kan prov en äkta smak för livet i Spanien sedan bege dig till Ronda , som är en kort bilfärd inåt landet från Benahavis.

Sevärdheter & kultur

Benahavis behållit mycket av sin lokala känsla och traditionella spanska arv. Medan det finns mycket utveckling händer i orten, semester till Benahavis ha en riktigt avslappnad, lättsam Medelhavet atmosfär.

För ungdomar

Livet i Benahavis är mycket mer avslappnad än andra orter på Costa del Sol, och som sådan nattlivet är mer dämpad. Den lokala dining är enastående, med många läckerheter och regionala specialiteter som erbjuds såsom salt ugnsbakad fisk och spädgris. Utsikten från många av de restauranger som ligger spridda i landskapet erbjuder fantastisk utsikt över det omgivande berget, perfekt för en romantisk kväll.

För en utekväll som du inte kommer att glömma i en hast, bege dig till närliggande Marbella och uppleva några av de bästa nattliv finns i Spanien, inte nämna spotting kändisar och deras yachter i marinan. Det är också värt att göra den korta resan till Estepona för en utekväll.

Boka din semester redan idag!

Benahavis semester är en verkligt fridfull oas, ett uppfriskande alternativ till de gemensamma uppfattning om vad Costa del Sol har att erbjuda. På stranden har enastående erbjudanden på flyg och boende, så boka nu för att prova denna avkopplande skiva av andalusiska liv!