Resor till Levante

Semester Levante

Läs mer om Levante

Om du ska på semester till Spanien , inte leta längre än Costa Blanca för sol, roligt och massor att göra! Den utsökta havet i Levante, som ligger nära Benidorm, är perfekt som en lugnare plats bort från liv och rörelse av Spaniens största orten, men en lastad med affärer, restauranger och de vanliga grannlåt turist.

Med vackra palmer kantar vita shingled kust, blir du glad att du valde Levante semester! Med On The Beach, är detta Medelhavet paradis bara några minuter bort med våra lättanvända bokningssystem!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Levante

Väder

Med julen temperaturer runt 14 ° C märke och sommarens toppnoteringar på över 30 ° Celsius, kan du glömma termik och ta med faktor 30 - massor! Oavsett om du är på stränderna, vattenskoteråkning på kusten eller kylning vid poolen, vara försiktig - du solbränna snabbare än du tror på Levante semester!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Trots alla solstolar, restauranger och vattensporter som erbjuds, det är skönheten av stranden som drar stora skaror av turister på semester till Levante år efter år. Tre miles av vita shingled sanden ansluta Levante i Benidorm övriga blå-flagg stränder på Poniente och Pal Mas, där du kan ta en kryssning ut till Peacock Island naturreservat och beundra kusten. Alternativt, resa ner till den pittoreska hamnen för att titta på båtar och fartyg att försvinna in i Medelhavet solnedgången.

Sport & dykning

Från Levante, Benidorm sker på kommando: ta med barnen till nöjesparker på Terra Mitica och Aqualandia vattenrutschbanor eller besöka Terra Natura Zoo med sina elefanter, påfåglar och tigrar. Roliga dagar ut kan fås på Canelobre Caves, med underjordiska bergrum upplyst för dig att utforska, eller på jeep safari i den omgivande inlandet att upptäcka alla typer av exotiska djur! Din semester till Levante kommer inte vara komplett utan att ta lite tid att besöka Wax Museum, Spaniens svar på Madame Tussauds.

Sevärdheter & kultur

Benidorm har ca 55 fester per år, från nyår och julfirande till gatuparader och tävlingar fiske i november för att fira skyddshelgonet El Virgen del rösträtt, i själva verket är det bara augusti som inte har en festival!

Detta balanseras dock av utomhus-konserter och kulturella evenemang rådet körs i augusti, och om du letar efter buller och kaos kan du alltid besöka gatumarknad på onsdag och söndag att pruta för några exotiska grannlåt!

För ungdomar

Levante Beach ligger precis intill Benidorm ökända nattliv, så om en avkopplande stund på stranden eller i den eklektiska pubar runt kusten inte är din kopp te, sedan helt enkelt dansa hela natten på diskotek och klubbar! Du kan också ta några stora kabaréunderhållning, middag och en föreställning på Benidorm Palace, med flamenco dansare och kör singalongs linje ger dig en kväll att minnas!

Om du vill ha en natt av lugn promenader och god mat sedan bege dig ut till närliggande Calpe för en avkopplande kväll.

Boka din semester redan idag!

Levante Beach är palm-strödda sanden erbjuda dig möjligheten att komma bort från allt - och det finns bra erbjudanden på nätet just nu! Bokning med On The Beach försäkrar dig alla de bästa erbjudandena på Levante semester, så dröj inte, boka idag för bästa priser!