Resor till La Sella

Semester La Sella

Läs mer om La Sella

Om du planerar att åka på semester till Spanien , se till att besöka de vita slammade stränder på Costa Blanca! Detta är en av de vackraste orter i området, med vackra vita klapperstensstränder stränder på den azurblå Medelhavet, och massor av sevärdheter. På grund av detta är många turister väljer att basera sig på lugnare orter bort från allt ståhej, och La Sella är bara en sådan plats! Denna frodiga, grönskande plats har vuxit upp nyligen några miles från den populära stranden och staden Denia , vilket innebär att du kan få det bästa av två världar - lugn och ro och festa! Med On The Beach, det är bara två timmar bort, och en kort bilresa från Alicante flygplats till La Sella Hotel i ditt val!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - La Sella

Väder

Från vintern temperaturer runt 10 grader Celsius till 20 grader Celsius, till brännande sommar toppar närmar sig 40 ° C, La Sella semester är aldrig exakt cool - så se till att få solkräm med dig! Himlen är tydliga brukar också, även om en ljus cagoule kan vara i ordning för tillfällig regnig dag i december och januari.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Denia är beachfronts erbjuda det bästa av två världar - bråkiga turistattraktioner på Les Marinas, med lugnare vikar som Les Rotes ner längs kusten, miles av stränder för att passa varje humör! Chef till hamnen som dissekerar de två stränderna och titta på båtar och färjor försvinner in den blå horisonten, eller till Montgo Mountains, med sina naturliga naturreservat som erbjuder ett bra ställe att picknick samtidigt i Medelhavet panoramor nedan.

Sport & dykning

Det finns gott om barer och restauranger i närheten där du kan fukta vissla, för att inte tala högsta ränta 18 anläggningar håls golf och en tennisklubb. Du är 5 minuters bilresa från Denia stadskärna, med sina 12-talet slott och Arkeologiska museet, för att inte tala om den imponerande skulpturer som florerar från Montgo bergen till havet, med palmer och vitkalkade byggnader som avslutade detta Medelhavet atmosfär! Det kan vara en lugn stad, men semester till La Sella fortfarande erbjuda mängder av sevärdheter och ljud.

Sevärdheter & kultur

Semesterresor till La Sella erbjuda en veritabel fest av kultur under hela året. Mellan Javea och Denia ensam, finns det över 50 festivaler per år här, minst en varje månad! Var noga med att besöka eldarna av St John i juni eller i morer och kristna augusti frossa och mars skulle inte vara komplett utan bevittnar jätte brasor i Fallas. Alla dessa festligheter är naturligtvis fylld av gatuparader, folkmusik och enorma paella! För en lugnare tid på din semester, huvudet ner till Denia livliga dagliga fiskmarknaden, eller till Javea enorma torsdag marknad.

För ungdomar

På tal om ljud, för en del nattliv, bege dig till närliggande Denia, som har fördelen av hosting både billiga och förstklassiga hotell längs huvudgatan, från irländska pubar till cocktailbarer. Alternativt kan du göra resan till närliggande Javea i stället, med det all-nattklubbar och diskotek ger dig en partystämning värd Benidorm . Eller huvudet heller och helt enkelt till stranden, för en Margarita och en del musik av den nedgående solen!

Boka din semester redan idag!

Med On The Beach, är du bara ett par klick bort från all din semester i La Sella, för att inte nämna din vistelse i ett brett utbud av hotell i La Sella lummiga förorter! Dröj inte - det finns stora erbjudanden som finns tillgängliga just nu!