Resor till Seychellerna

Semester Seychelles

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Seychellerna

Väder

Öarna ligger utanför cyklonen bältet men får monsunregn från november till april med den nordvästra passadvindarna. Den här säsongen är varmt, fuktigt och regnigt. Sydost passadvindarna säsongen är mellan maj och september när vädret kyls till en mer uthärdlig temperatur och regnet minskar. Men passadvindarna kan skapa tuffare hav och du kommer att vilja söka mer skyddade stränder.

Även om ljusare i juli / augusti, utan tvekan den bästa tiden att besöka är på perioder vind vändning som mars / april och oktober / november för lugnare vindar.

Krävs kläder - tropiska lättviktare, med regnkläder rekommenderas under regnperioden. Sön hattar och solglasögon viktigt året runt. Och glöm inte den faktor 30.

jan 27ºC
feb 28ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 28ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 26ºC
dec 28ºC

Sevärdheter & kultur

Folket lever ett enkelt och osofistikerade livet och tack och lov, är turismen kontrolleras noggrant för att skydda orörda charm öarna. Flygplatsen var bara byggd 1971, alltså under århundraden utanför kulturella inflytandet kvar på ett minimum. Detta innebar att folket har utvecklat sina egna unika språk och kultur.

När det gäller religion, de allra flesta är romerska katoliker, med en blandning av anglikanska, Sjunde Dag Aventist och muslimska utgör resten. Håll badkläder där det hör hemma, på stränderna, men casual kläder är normen någon annanstans.

För ungdomar

Det första att notera är att inte alla barer säljer drink i den normala brittiska öppettider. Trots att hotellet kommer att hålla ett tillstånd att låta invånarna att dricka när som helst, kan vissa barer sluta servera alkohol på tider under dagen som 15:00 till 18:00 och en del barer stänger tidigt kl 10:00 pm. Det är olagligt att dricka alkohol på alla vägar eller på offentliga platser.

Du bara måste prova det lokala kreolska köket, den har många influenser såsom Afrika, Indiska, franska och även engelska. Den försiktiga blandning av kryddor är ett viktigt inslag och de älskar med kokosmjölk och brödfrukt. Vänj dig vid underbart färdigmat av hummer, bläckfisk, fläsk eller kyckling som används mycket oftare än nötkött eller lamm. De flesta restauranger erbjuder även ett par artiklar av internationella rätter, men ändå i allmänhet lutar mot skaldjur.

Minska dina Bar Bill genom att hålla sig till den nationella dricka Seybrew, som är en tysk stil lager fattas lokalt.

Flera hotell håll kvällen grillar och danser middag, med specialitet är den lokala camolet musik, ofta tillsammans med dansare.

Boka din semester redan idag!

Sök nu för vår allra bästa värde flygresa och hotellrum till Seychellerna, är vi stolta över att erbjuda den bästa semester värde stranden för våra kunder. Vårt bokningssystem online är enkelt, lätt och snabbt och det finns några bra erbjudanden som finns just nu.