Resor till Vale Do Lobo

Semester Vale Do Lobo

Läs mer om Vale Do Lobo

Varför nöja sig med det näst bästa? Om du letar efter Algarve semester så varför inte ta det på orten känd som den finaste i regionen, och även en av de finaste i Europa. Förutom att vara populär för sin stora sportanläggningar, som inkluderar flera golfbanor och olika tennisbanor, Vale do Lobo är också hem till en vacker vit sandstrand och en stor hörsal som är värd allt från balett till musik konserter under hela året.

Till råga på allt, Vale do Lobo semester är prisbelönt! Vale do Lobo utsågs till Bästa lyx utveckling i Homes Overseas Awards 2004. Så vad väntar du på? Din semester till Vale do Lobo är Justa några minuter!

Visa resmål på kartan

Väder

Vädret i Vale do Lobo är varmt och soligt med molniga dagar något av en sällsynthet - desto större skäl att boka dem Vale do Lobo semester. Under vintern är det mest milda med enstaka blöt dag men det är fortfarande mycket bättre än i Storbritannien. Besökare på semester till Vale do Lobo under höst-och vintermånaderna bör ta med en tröja för kvällen, men du är fortfarande troligt att du får mycket sol.

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 24ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Känd för sin skönhet och renlighet Vale do Lobo ligger i en tall klädd dal med lummiga gröna skogar och omges av en lång sträcka av vit sandstrand och djupblå vatten. Det vackra landskapet är en av anledningarna till orten röstades Bästa lyx Utveckling av år 2004.

Sport & dykning

Den största attraktionen för semester i Vale do Lobo, förutom det vackra landskapet, är idrottsanläggningar. Orten är hem för två kurser championship golf och en stor fritidsklubb. Men det är inte allt om träning! Om du vill göra något annat än slappna av för två veckor sedan Vale do Lobo semester är för dig. Det finns gott om vackra stränder där du kan koppla av i ren lycka.

Sevärdheter & kultur

Vale do Lobo är hem för ett stort auditorium som är värd fantastiska shower och uppträdanden under hela året bland annat balett, opera och musikaler. Platsen är också värd spelningar och festivaler.

Den närliggande staden Faro är också en utmärkt plats att besöka för lite kultur, inklusive dans världscupen där gatorna vaknar till liv med färgglada dansare.

För ungdomar

Det finns några stora strandnära caféer och barer i Vale do Lobo, men den bästa delen av nattlivet i staden är den fantastiska utbud av restauranger. Det finns något för alla med kinesiska, Medelhavet, italienska och indiska restauranger och alla barer med suverän tapas.

Medan nattlivet i Vale do Lobo inte noteras som särskilt högt eller för sent, om du vill festa det finns ett par alternativ utanför orten. Bege dig till den livliga staden Vilamoura och njuta av en promenad runt marinan eller huvudet i Faro att suga upp lite kultur.

Boka din semester redan idag!

Hur ofta får du chansen att ta en semester till en prisbelönt destination till ett pris som inte kommer att lämna dig övertrasserat? På stranden och erbjuder några bra erbjudanden på semester till Vale do Lobo, så att du kan unna dig lite lyx till ett bra pris. Boka nu för bästa erbjudanden på nätet!