Resor till Quinta Do Lago

Semester Quinta Do Lago

Läs mer om Quinta Do Lago

Quinta do Lago är känd som en av de elegantaste orter i Algarve och det är tack vare ingen liten del till en liten hjälpande hand från naturen. Med sin helt enkelt fantastisk landskap, fantastiska nattliv och stora attraktioner - inklusive massor av sportaktiviteter - Quinta do Lago har allt du kan önska i en Algarve semester . Bäst av allt, din semester i Quinta do Lago ligger bara en kort flygtur från Storbritannien!

Visa resmål på kartan

Väder

Som med resten av Algarve vädret i Quinta do Lago är lika vacker som omgivningen. Solen skiner hela sommaren och säsongen är alltid varm och torr. Vintrarna är varma och regn under hela året är mycket lägre än i Storbritannien. Det underbara vädret tillsammans med de stränder gör detta till en perfekt strand semester för familjer och par som letar efter en paus.

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 24ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Landskapet i Quinta do Lago är inget annat än häpnadsväckande. Dess namn betyder "gården vid sjön" och den vackra naturen säkert passar det namnet. Dess tjocka tallskogar, vacker och sjöar och vägtullar kullar göra det så vackert som den mest idylliska engelska landsbygden, gjorde ännu vackrare med blå himmel och solsken. När du anländer till semesterorten du omedelbart kommer att känna en värld bort från dag till dag liv. Naturligtvis finns det också en fantastisk strand med gyllene sand och kristallklara vatten.

Sport & dykning

För sportfantaster Quinta do Lago semester är idealiska. Samt fyra 18-håls golfbanor finns det möjlighet att delta i ridning, tennis, squash och lerduveskytte. För naturälskare finns Ria Formosa Nature Park med ett fascinerande urval av vilda djur. Det finns också flera sjöar, både konstgjorda och naturliga där experter kommer att lära dig rep när det kommer till vindsurfing och vattenskidåkning.

Besökare på Quinta do Lago också borde kolla in den närbelägna staden Monchique, hem till en fantastisk romersk spa där du kan koppla av och återuppliva.

Sevärdheter & kultur

Algarve är stora på kultur, och det är tydligt av den mängd festivaler som äger rum i regionen under hela året. Regionen kommer vid liv med färgglada processioner, dansare gatan och musik. Staden festival som hålls under sommaren är en syn man inte bör missa.

För ungdomar

Quinta do Lago är full av fantastiska restauranger så att du verkligen mycket att välja på när det gäller att äta ute, oavsett vilken typ av mat du tycker om. Och efter att njuta av en härlig måltid kan du bege dig ut till några av de swish barer och livliga klubbar. Den exklusiva barer som serverar en mängd olika cocktails hålla öppet fram till småtimmarna så du kan verkligen släppa loss.

Det livliga marinan i Vilamoura ligger bara en kort bilresa till väst, medan Vale do Lobo är ännu närmare.

Boka din semester redan idag!

Det finns inget som en semester till liv din sprit och en utväg som nätt och flott som Quinta do Lago kan du inte undgå att vara glad. Förutom ett vackert landskap, fantastisk, fantastisk nattliv och, naturligtvis, en vacker strand, Quinta do Lago erbjuder en trygg och vänlig miljö gör perfekt för en familjesemester. Kolla på stranden för några bra erbjudanden på Quinta do Lago semester som kan anpassas för att passa perfekt!