Resor till Montechoro

Semester Montechoro

Läs mer om Montechoro

Vad söker du efter i en semester? Fancy restauranger? Gott om kultur? Sagolika stränder? Bra nattliv? Eller vad sägs om alla? Montechoro semester i Algarve har lite av allt som är en perfekt semester för familjer, par eller vänner!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Montechoro

Väder

Vädret i Algarve är inget annat än perfekt. Somrarna är varma och torra, så det finns gott om möjligheter att arbeta upp din solbränna på Montechoro semester. Vintrarna är milda med lite regn, vilket är anledningen till turister flockas på semester till Montechoro året runt, med sommar uppenbarligen den mest populära tiden.

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Som du kanske förväntar dig av en Algarve semester, den mest spektakulära attraktion i Montechoro är den närbelägna stranden i Praia da Oura . Stranden ligger bara 10 minuter från Montechoro och är känd som The Golden Beach på grund av dess vackra gyllene sandstränder. Det är omgivet av sandsten klippor och är en av de vackraste stränderna på ön. För en lugnare strand, bege dig till Praia dos Aveiros.

Sport & dykning

Det finns mycket att samtidigt på semester till Montechoro - inklusive hänge sig åt en del fantastisk shopping. Antikaffärer är särskilt populärt i Algarve resort så du är säker på att hitta något speciellt och unikt att ta med hem.

Men om shopping är inte för dig, oroa dig inte, det finns massor mer att göra på Montechoro semester. Vattensporter är en stor attraktion för människor som kommer på semester till Montechoro. Om du har alltid velat prova på dykning eller vatten fallskärmshoppning kan du få chansen på en av flera vackra stränder i området.

Montechoro har sett en hel del utveckling under de senaste åren och har nu ett pulserande nattliv. Det finns gott om barer och restauranger så att besökare kan helt enkelt njuta av en god natts ute på stan på sina Monetchoro semester. Men de har också valet av rubriken till närliggande Albufiera som är känt för sina klubbar, pubar, barer och restauranger med Kiss, en av Portugals mest kända nattklubbar.

Sevärdheter & kultur

Algarve har en rik kultur som fortfarande finns kvar i regionen trots modernisering och utveckling som följde med turismen bommen. Algarve kalendern är full av festdagar och festivaler att regionen firar med stil. Under augusti till exempel finns flera jordbruks-och skaldjur visar hela regionen.

Under oktober finns det en internationell bil rally medan om du besöker på semester till Montechoro i september hittar du Thanksgiving för vinskörden.

Boka din semester redan idag!

Montechoro är idealiskt beläget i Algarve för att ge dig allt du kan önska i en semester. Du har valet av lugn avskild strand eller upptagen, romantiska kvällar i en trevlig restaurang eller en natt av klubbkläder Albufiera, och du kan även tid din semester att sammanfalla med vad festivalen du tycker om.

Om det är sol, nöje och fiestas du är ute efter så är detta platsen för dig. Kolla på stranden nu för stora Montechoro semestererbjudanden!