Resor till Balaia

Semester Balaia

Läs mer om Balaia

För vissa är det ett bra sätt att förstöra en trevlig promenad, men för ett stort antal av befolkningen golf är det perfekta tidsfördrivet. Det perfekta sättet att koppla av och varva ner på en sommardag, är golf en av de mest populära hobbyer i Storbritannien. Och för dem som kanske inte är fans av att spela en runda på ett kallt och eländigt kurs i Storbritannien, kanske semester Balaia kan vara tillräckligt för att ändra dig. Balaia är känt för sin golf anläggningar och är hem till en prisbelönt naturligtvis inte nämna flera andra idrottsanläggningar.

Men det är inte allt om golf i Balaia. Området är mycket familjevänligt och har ingen brist på fantastiska stränder. Tillsammans med rikliga mängder av sol, Balaia semester är bra för hela familjen!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Balaia

Väder

Sommar i Storbritannien kan vara en wash-out men i Algarve är det allt annat än. Om det är en solbränna du är ute efter kommer du inte komma hem besvikna när sommaren Balaia semester är soligt och varmt. Och även om du tar en tur på vintern du inte behöver ta med dig woolies som det är relativt varma och torra säsongen.

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Balaia har behållit sin pittoreska utseende med vackra vita byggnader och terrakotta tak. Det finns också olika stränder med gyllene sand, prydd med sandsten klippor. Golfbanan har en härlig design, en oas av lugn och ro bort från stränderna.

Sport & dykning

Golf, golf och mera golf! Balaia är en golfare paradis och är hem till en prisbelönt 9 håls golfbana, driving range, putting green och en golfakademi, där du kan få sakkunnig undervisning för att förbättra ditt spel samtidigt på din semester i Balaia. Och om du blir uttråkad av att öva din sving finns också flera tennisbanor, pooler och en hälsoklubb på orten. Det finns också möjlighet att rida, lerduveskytte och djuphavsfiske.

Sevärdheter & kultur

Portugal har en djupt religiös kultur och under hela året finns det olika religiösa festivaler som lockar både lokalbefolkning och turister. Om du verkligen vill uppleva Algarve kultur, tid din semester med en religiös festival. Påsk processionerna i mars är väl värda att se när i september lokalbefolkningen fira portugisisk folkmusik med ett vin skörd. Det finns också flera tjurfäktning evenemang som äger rum under hela året, och olika konstutställningar på show i hela regionen.

För ungdomar

Balaia har ett livligt nattliv med många livliga barer och eleganta restauranger. Det finns också ett antal klubbar för dem som vill låta sitt hår ner. Och när du har fått ditt lystmäte av Balaia nattliv åka den korta sträckan till närliggande Albufeira som är mycket populär bland turister tack vare sin remsa av livliga barer och restauranger. Albufiera Gamla Stan är platsen att gå om du letar efter traditionella portugisiska restauranger och barer som serverar lokala delikatesser.

Boka din semester redan idag!

Varför inte unna din man att en golfsemester i Balaia. Inte bara kommer han älska dig för det men du får ta det lugnt i solen i två veckor medan han arbetar på sitt spel - det är en win-win situation. Och vad mer, On The Beach har några bra erbjudanden på Balaia semester så att du kan överraska din blivande Tiger Woods med en semester utan att spendera ett paket!