Resor till Almancil

Semester Almancil

Läs mer om Almancil

Har du någonsin trott leva som en kändis? Handel med din 9-5 och matsäck för dagar på stranden och äta god mat medan du tittar ut på havet? Nu kan du, för ett par veckor åtminstone. Almancil, i regionen Algarve i södra Portugal rapporteras hem till Sir Elton John, George Michael och Madonna under sommaren. Så varför inte gå med dem på din Almancil semester och leva som en stjärna för en stund?

Visa resmål på kartan

Väder

De mest populära säsongen för Algarve semester är sommar när vädret är varmt, torrt och soligt. Till skillnad från i Storbritannien, där oddsen för att ha en trevlig sommar är ungefär lika bra som England vinna en straffläggning, är vädret i Portugal överensstämmer med underbara somrar och milda vintrar. Regionen får lite regn antingen så blir det ingen anledning att packa anorak för din Almancil semester!

jan 13ºC
feb 14ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 22ºC
juni 23ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 24ºC
okt 21ºC
nov 17ºC
dec 14ºC

Natur

Det är inte konstigt Almancil är destinationen för val för stora användare därute. Besökare på Almancil ha tillgång till ett antal stränder, inklusive Praia do Ancao, Praia do Garrao och Praia do Trafal, som alla är kända för sina långa svepande sandstränder och spektakulära solnedgångar.

Sport & dykning

Fotbollsfans besöker Almancil bör kolla Estadio Algarve, som användes i 2004 års fotbolls-EM och är hemmaplan för Louletano DC och SC Farense. En annan favorit för besökare är kartingbanan, som är en kopia av Jacarepagua Formel 1-banan i Brasilien. Bredvid spåret på västra Theme Park där du hittar arkadspel, studsmattor och bord picknick. Shopping medan Almancil helgdagar är ett bra sätt att sätta i en kväll med ett enormt utbud av butiker, affärer och butiker som erbjuds.

Sevärdheter & kultur

Religionen är en stor del av portugisiska kulturen och det finns flera kyrkor i Almancil. Den mest populära av dem är kyrkan Sao Lourenco i östra delen av staden. Kyrkan är känd för sin fantastiska arkitektur och är täckt på insidan med keramiska plattor. Om du gillar mat så kommer du vara i ditt element på din Almancil semester eftersom det finns alla sorters lokala delikatesser till prov, för att inte tala utmärkta lokala viner!

För ungdomar

Naturligtvis överallt där det finns kändisar har det att ha bra nattliv var annars skulle de dricka fin champagne hela natten i den privata bås? Tack och lov Almancil har mycket att erbjuda. Lisboa Antiga och T Clube är bland de mest populära i området. För vissa levande musik besök Ermitage restaurang som visar upp några bra jazzmusik varje söndag medan Cheers baren erbjuder några bra brasiliansk musik.

Om du vill ha ett miljöombyte ska du gå till glitter och glamour i närliggande Vilamoura och ta en promenad runt glamorösa marinan. Hit Albufeira om du vill ha en utekväll dansar i några av de bästa klubbarna i Algarve.

Boka din semester redan idag!

Vi kan inte alla råd att leva som de rika och berömda året runt, men varför inte unna dig lite lyx på semestern? På Beach har några av de billigaste erbjudanden runt för Almancil semester så du får leva som en superstjärna för en bråkdel av priset.