Resor till Marocko

Semester Morocco

Läs mer om Marocko

Gränsar Mauritiana och Algeriet, Marocko perfekt placerat för underbart väder, vackra stränder och ett fantastiskt landskap. Morroco helgdagar erbjuder mer än tillräckligt för att hålla varje familjemedlem mycket glad, och på stranden finns billiga flyg och billiga hotell i Marocko ger dig möjlighet att skräddarsy göra perfekta billig semester i Marocko

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Marocko

Väder

Marockos underbart väder gör den till en året främsta semestermål. Klimatet är Medelhavet, så oavsett tid på året du besöker du kan förvänta dig underbara temperaturer. Sun-asylsökande definitivt bör överväga beger dig ut i rusningstrafik av juni till augusti då temperaturen nå ett genomsnitt på 28 till 30 grader Celsius.

Pack massor av solskyddsmedel för din Marocko semester, eftersom temperaturen kan bli ännu högre om man besöker de bergiga delarna av landet. Om detta låter lite varmt för dig ändå, då besöka Marocko helst utanför högsäsongen kommer fortfarande att ge dig en solbränna, men temperaturerna kommer att stanna på en mer bekväm i genomsnitt 22 till 25 grader Celsius.

jan 16ºC
feb 17ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 24ºC
juni 25ºC
juli 25ºC
aug 25ºC
sept 23ºC
okt 21ºC
nov 18ºC
dec 16ºC

Natur

En Marocko semester är perfekt för landskapet älskare som dess flera terräng gör för mycket olika åsikter. I de mest kända städerna i Rabat och Marrakech, förväntar livliga gatorna med underbart utarbeta och detaljerade konstruktioner, medan ett par timmar utanför Marrakech, Atlasbergen löpa från sydvästra delen av landet i nordost, och kan ses med pålägg av snö vid vissa tider på året. En del av landets sydöstra är i Saharaöknen, som dock kala och glest befolkade, är säker på att ge fantastiska fotomöjligheter.

Sport & dykning

Semester i Marocko ger dig en mängd underbara saker att se och göra. När (och om) du har haft ditt lystmäte av slappa på vackra stränder hela dagen du kanske vill ta en tur till museet av marockanska Arts i Place de Le Kasbah eller Arkeologiska museet i Ben Hussaien att smaka den underbara konst och arkitektur pärlor av landet.

Om du känner för något utmanande, varför inte prova vandring? Inte bara vandring i Marocko ger en fantastisk möjlighet att njuta av landskapet, men du kommer också att kunna besöka stammarna berget berber och vara invigt sin enkla livsstil, som förblir opåverkad av andra civilations i generationer efter generationer. Efter det, varför inte ge luftballongturer ett försök! Chef till Västra Höga Atlas slätterna i närheten av Marrakech att ta din Marocko semester till fantastiska nya höjder!

Sevärdheter & kultur

Marocko har en historia som sträcker sig ända tillbaka till omkring 800 e.Kr., och har sett många viktiga händelser, bland annat kontroll av det romerska imperiet som minskade i 5: e århundradet. Den portugisiska invaderade sedan i 15: e århundradet, medan många marockaner serveras för den franska armén i världskrigen ett och två.

Marocko har ett enormt packad evenemangskalender, vilket innebär att oavsett gång du besöker kommer det att finnas massor av saker att njuta av. I de större städer som Marrakech du kan förvänta dig massor av marknadsdagar säljer livsmedel och hantverk, medan L'Boulevard Music Festival äger rum i Casablanca den 19 juni - ett måste för dem dansa. Den 21 tiden Marrakech värd för sin årliga X'Trail Marocko, med löpare på väg upp till Höga Atlasbergen som en del av en ras som täcker 50 mil!

Efter det är det Imilchil Festival Festival i augusti, en skörd karneval som traditionellt ser unga människor söker för äktenskap partner. För att delta i landets religiösa festivaler, kommer i slutet av Ramadan märks i år den 1: a september. Det är en enormt viktig kulturell fest, och en som gör din semester i Marocko som lite extra!

För ungdomar

Eftersom Marocko är ett muslimskt land, alkohol kan vara lite svårt att komma över utanför ditt hotell eller resort, så vi skulle råda alla som söker en klubba semester att se någon annanstans!

De större städerna Marrakech och huvudstad Rabat, erbjuder en mängd lysande restauranger som tillåter dig att prova på det fantastiska mat och musik, medan du kan dansa på den populära nattklubben Paradise på Hotel Pullman i Mansour Edhabi.

Boka din semester redan idag!

Fantastiska stränder, underbara vyer och massor av kulturella aktiviteter - slår tanken på att köra till arbetet inte det? Billiga Marocko semester nu med On the Beach ! Med våra bekväma live-bokningssystem, ditt billiga flyg och Marocko hotell är bara några klick bort!

Populära semesterorter

Agadir

Agadir

Vad bättre plats att njuta av en paus än Agadir i det vackra landet Marocko , en av världens mest besökta resmål. Ligger på stranden av Atlanten vid f…

Läs mer