Resor till Valletta

Semester Valletta

Läs mer om Valletta

Du kan inte riktigt säga att du har fångat essensen av någon ö utan att besöka huvudstaden och Valletta är inget undantag. Ligger på öns östra kust, är det bultande kulturella och kommersiella hjärta Malta och har framgångsrikt och smakfullt blandade the 21st Century in i staden utan att förstöra dess rika historiska och kulturella förflutna.

Visa resmål på kartan

Väder

Skönheten om Valletta helgdagar är att du kan passa in dem i ditt schema, snarare än att behöva arbeta din dagbok runt dem på grund av vädret. Du kan komma på semester till Valletta på sommaren då temperaturen kommer regelbundet topp 30 ° Celsius eller komma senare under året när folkmassorna tunna ut.

Många väljer att ta sina Valletta semester på våren när vädret är väldigt behagligt med mycket sol, men inte den brännande heta dagar på sommaren. Oavsett om du vill tillbringa en vecka på stranden njuta av solen eller bara koppla bort från allt, kan du komma på semester till Valletta som helst som passar dig!

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Semesterresor till Valletta är inte bara för de som uppskattar en storstadssemester heller. Det finns vattenpolo och en pool nere vid färjan och om du tar färjan till Sliema , stranden finns det bara 8 km.

Sport & dykning

Semester i Valletta skulle inte vara komplett utan att ha en uppskattning för sin magnifika arkitektoniska arv. Ofta kallas en av de bästa befästa städerna i världen, det är fantastiskt hur väl bevarade byggnaderna med tanke på att de står på smala 16th Century gator. Valletta är en perfekt stad att ta sig runt till fots eftersom det är bokstavligen bara en kilometer kvadrat!

Intressanta platser att besöka är Grand Masters 'Palace, St Johns Co-Cathedral, med sin otroliga marmorgolv, och det finns även National War Museum och National Archaeological Museum. Men att verkligen fånga den magnifika dess befästningar, du måste verkligen ta en båttur från Grand Harbour, som tar dig runt huvudstaden själv.

Sevärdheter & kultur

Vallettas smala gator är som en skatt troves bara väntar på att utforskas. Inom dem hittar du små mysiga butiker med antikviteter, böcker, hantverk, spetsar och smycken, men mitt i nätet av små gator, kommer du också att finna att semesterresor till Valletta också gör att du kan skämma bort din smak i senaste designer mode och internationella varumärken i ett av sina flera köpcentrum och gallerior med sina viktigaste shoppingområde ligger på Republic Street.

För ungdomar

Förutom din vanliga blandning av underhållning, erbjuder Valletta dig också opera, teater och en biograf samt en rik blandning av lokalgata underhållning och utomhuskonserter. Äta ute kan vara lika varierad med överdådig restauranger som serverar det bästa medelhavsköket till enkla lokalt ägda caféer serverar ett brett utbud av läckra maltesiska delikatesser.

För par och ungdomar på semester, är stället att gå på natten i närheten Paceville , eller bege dig norrut till Bugibba .

Boka din semester redan idag!

Så, om du har spenderat för mycket tid på en strand semester och bara sugen på en förändring av tempo, eller om du bara vill komma under huden av det verkliga Malta, det finns ingen plats bättre än Valletta för att göra det. På stranden erbjuder bra erbjudanden på semester till Valletta året runt - Boka nu!