Resor till St Pauls

Semester St Pauls Bay

Läs mer om St Pauls

St Pauls Bay är den största turistorten på Malta och har utvecklats under åren för att även omfatta angränsande semesterorterna Qawra och Bugibba. Ligger på norra delen av ön, är det ett område som ståtar med några av de finaste sandstränderna på Malta i närheten för dig att njuta av på semester till St Pauls Bay.

Staden i sig utstrålar fortfarande gott om gammaldags charm med dess vackra fiskehamn, att ge människor på St Pauls semester en inblick i hur livet var på ön. St Pauls semester är populärt med alla typer av semesterfirare, från ensamresenärer och grupper till familjer och par. Du kan snabbt boka en resa med på stranden och spara med våra fantastiska erbjudanden!

Visa resmål på kartan

Väder

Med sina närliggande vackra sandstränder är en del av dess främsta attraktion, St Pauls semester är populärt året om med temperaturer långt över 30 grader Celsius på höjden av sommaren. Även på vintern, stränderna och hamnen fortfarande locka turister som vädret sällan sjunker under 15 ° Celsius. Summan av kardemumman är att du kan ta din semester till St Pauls som helst på året när det passar dig och ändå få bra väder.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

St Pauls är en idyllisk plats för dig som vill basera din semester till Malta. Dess lugn och traditionell miljö med vacker hamn med massor av färgglada fiskebåtar mer än gör upp för sin brist på stränder men om det är lata dagar på solbrända sand du är ute efter, Mellieha ligger bara några kilometer bort, och med sin blå, grunt vatten och badvakter i tjänst under hela dagen, den är perfekt för hela familjen.

Golden Bay med dess rödaktig sand är en annan strand alternativ i närheten, och är mer populärt med vattensporter entusiaster. Simning och snorkling kan också göras från klipporna vid en av St Pauls tre små hamnar.

Sport & dykning

Semester i St Pauls skulle inte vara komplett utan ett besök på sin 16: e århundradet kyrka och de underjordiska katakomberna. För barnen är Splash and Fun vattenpark bara en kort bit bort och de kommer att njuta av Popeye Village för där filmen huvudrollen Robin Williams var faktiskt görs. De flesta av de största butikerna finns i det angränsande semesterorterna Bugibba och Qawra även för mer sofistikerade smak, kanske du vill göra den relativt korta resan till Sliema och Valletta.

Sevärdheter & kultur

St Pauls är känd för att vara den plats där aposteln Paulus blev skeppsbrott som ledde till kristendomen införs till ön. Dess kyrka och katakomber är väl värda ett besök som är dess gamla stadsdel eller så kan du noga med att besöka huvudstaden Valletta .

För ungdomar

De flesta av nattlivet i detta område är att finna i närliggande Bugibba men St Pauls i sig är en gastronomisk njutning med några av Maltas bästa fiskrestauranger som ligger vid hamnen samt ha ett trevligt litet urval av tystare barer och kaféer. Du hittar också en biograf, bingohall och kasino i Bugibba om du känner för en annan typ av utekväll.

Boka din semester redan idag!

För dem som älskar stranden och njuta av en pittoresk miljö men vill ha skoj för hela familjen och livlig underhållning i närheten, kan St Pauls helgdagar inte bli slagna. Vi har bra erbjudanden som finns på semester i St Pauls. Använd vår praktiska bokning verktyg för att hitta den bästa kombinationen av flyg och boende för dig och börja spara idag!