Resor till St Julians

Semester St Julians

Läs mer om St Julians

St Julians ligger på nordöstra kusten av Malta . Det är en populär semesterort med unga singlar, par och familjer som kommer på semester till St Julians att koppla av dagen och sedan se fram emot många livliga nattliv. Ursprungligen en lugn fiskeby, har det under åren växt till att bli en av Maltas största orter.

Semester i St Julians skryta med ett antal exklusiva hotell, livliga barer, kaféer och restauranger längs vattnet, och erbjuder en strålande atmosfär genom dag och natt. St Julians är också populär som ett bostadsområde med många unga, rika maltesiska väljer att leva där.

Visa resmål på kartan

Väder

Långa ljumma sommardagar och kvällar är bara två av anledningen till St Julians semester är så populära. Det verkar som om du kan komma på semester till St Julians på praktiskt taget när som helst och ändå få bra temperaturer och mycket sol. Även under vintern temperaturen sällan sjunker under mitten av tonåren, så du kan förvänta St Julians att vara en livlig turistort året runt!

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Det finns inga sandstränder i St Julians och merparten av strandlinjen är stenig, men det finns massor av släta, hällarna där du kan sola eller så kan du använda en av de många friluftsbad finns längs kusten. En av de bästa av dessa är Reef Club, som är en exklusiv Beach Club på vattnet där du kan delta i en mängd olika vattensporter så bra som det har en stor pool. Simning, dykning och snorkling från klipporna är alla mycket populära men det finns några djupa fickor av vatten så du behöver ta hand.

Sport & dykning

St Julians semester är inte alla centrerad kring nattlivet. För en rolig packad, är familjen dag ut, de Mediterraneo och Splash and Fun vattenpark ligger strax norr om orten. Självklart kan du inte komma på semester till St Julians utan att spendera minst en dag nere vid vattnet, insupa lite sol strålar och påfyllning din solbränna.

Sevärdheter & kultur

Kultur gamar ska bege sig till huvudstaden Valletta som ligger i närheten och om du gillar din shopping att vara på en större skala, bege dig till Sliema som ligger bara en kort bit från St Julians också.

För ungdomar

Om det är nattliv du är ute efter, du kan inte gå fel på St Julians semester. Förutom att ha många smakfulla barer, restauranger och kaféer, de närliggande partystaden av Paceville som är rätt på St Julians utanför dörren som är platsen för att festa hårt i dess många hela natten mötesplatser som den gigantiska Axis klubben och Fuego, en salsa klubb som är mycket populär bland både turister och lokalbor. Dragonara Casino i St Julians sig är också ett kul ställe att tillbringa en kväll om du känner för lite av en vibration.

Boka din semester redan idag!

Semester i St Julians erbjuder dig en utmärkt bas för att utforska andra delar av ön och när det kommer till nattlivet, kan du göra det så avkopplande eller lika levande som du väljer. På stranden har bra erbjudanden på semester till St Julians tillgänglig nu så boka i dag för de bästa priserna online!