Resor till St Georges

Semester St Georges

Läs mer om St Georges

St Georges Bay ligger på Maltas nordöstra kust och är en pittoresk semesterort med utsikt över Medelhavet. Den "granne" av St Julians, en av de största attraktionerna i en St Georges semestern är att du precis utanför dörren (men tillräckligt långt bort) från de livligaste nattlivet på Malta och även idealiskt beläget för några av de bästa temat parker på ön catering för alla i familjen.

Visa resmål på kartan

Väder

Med temperaturer runt 30 grader Celsius under hela sommaren och ett milt vinterklimat, St Georges med sin sandstrand, gör den till en av Maltas mest populära resor året runt resmål för soldyrkare.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Natur

Den gyllene sandstranden har nyligen utvidgats till att nu tjänar de i St Julians och Sliema och är i centrum för att locka till St Georges. Stranden är bra för barn och är också populär bland snorklare också. Det är också beläget i en mycket vacker miljö med utsikt över Medelhavet och erbjuder dig panoramautsikt ut mot Malta grannön Gozo .

Sport & dykning

St Georges semester erbjuda ett sådant utbud av saker att se och göra. Det finns en IMAX-biograf, en bowling gränden och även en teater-tillräckligt för att hålla alla i familjen lyckliga på semester till St Georges Bay. Sedan finns också de Baystreet Shopping Centre med dess fashionabla butiker, lokala butiker hantverk och mat och vin kungadömen.

Det är också en idealisk bas för en familj som det är hem till några av de bästa temaparker på ön. Barn och vuxna kommer att älska Mediterraneo och det finns ett äventyrsbad i St Julians närheten. Och är om du är lite av en arkeologi entusiast, bronsåldern Village, strax norr om St Georges Bay väl värt ett besök.

Sevärdheter & kultur

Med sina färggranna båtar förtöjda i viken och sin kosmopolitiska känsla, har St Georges fångat skickligt själva kärnan i en modern turistort det gäller att ge nästan varje anläggning en semesterfirare kan önska, utan att det är på bekostnad av att förstöra dess traditionella maltesiska överklaga. Valletta är väl värt en dagsutflykt, men om du letar efter mer av ett historiskt och kulturellt fix.

För ungdomar

För många människor, behöver de inte ge sig ut i St Georges eftersom den har en fin eklektisk blandning av malaysiska, grekiska, italienska och maltesiska restauranger och ett antal andra fina vattnet kaféer och barer - du kommer att bli bortskämd för val när det kommer till kvällens middag och underhållning. Dessutom innebär en semester i St Georges Bay att du ligger precis på kanten av både St Julians och Paceville , det senare nattklubben Maltas huvudstad och där festa och dansmusik thumps ut förrän långt fram på småtimmarna. Så, när det gäller nattliv är berörda, har du alla vinklar omfattas.

Boka din semester redan idag!

St Georges Bay måste vara ett av Maltas mest attraktiva orter. Med sin sandstrand, god mat, massor av familjevänlig underhållning för att inte tala ligger inom en promenad av Maltas klubbhuvudstad, Paceville. Semester i St Georges är bundna att fånga fantasin hos människor i alla åldrar och intressen, så boka din dag med på stranden!