Resor till Bugibba

Semester Bugibba

Läs mer om Bugibba

Bugibba är en del av St Pauls Bay med en fin strandpromenad som sträcker sig runt hela bukten. En solresa till Bugibba är perfekt om du vill utforska Malta! Bugibba är en liten semesterort men det finns gott om restauranger, caféer och nattklubbar. Om du vill ha ett större utbud av shopping och nöjen tar du dig enkelt till Maltas huvudstad Valetta på bara 20 minuter med buss. Mitt i Bugibba finns en 150 m lång anlagd sandstrand där du kan njuta av sol och bad, testa på vattensporter eller snorkla i det kristallklara vattnet. Vi erbjuder flera hotell i olika prisklasser, både i Bugibba och i andra semesterorter på Malta.

Visa resmål på kartan

Väder

Vädret i Bugibba är soligt och varmt under sommarmånaderna med temperaturer på upp till 30 grader i luften. Under sommaren är det oftast över 20 grader i vattnet och upp till 25 grader på sensommaren. Reser du på våren eller hösten är klimatet något mildare men fortfarande soligt och behagligt.

jan 14ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 22ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 25ºC
okt 23ºC
nov 19ºC
dec 16ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Bugibba redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell.