Resor till Santo Tomas

Semester Santo Tomas

Läs mer om Santo Tomas

Om sol, hav och massor av roliga är din idé om en idealisk semester, bör du överväga att gå på semester till Santo Tomas. Inuti kommun es Migjorn Gran, och bara några kilometer från den livliga städerna Son Bou och Ciutadella är Santo Tomas ett upp och kommande semestermål, men är fortfarande tillräckligt liten för att behålla sin märkbara spanska charm, vilket gör det en måste för dem som älskar spanska kulturen.

För familjen, Santo Tomas helgdagar har allt, en lång gyllene strand med trampbåtar och vattensporter, ett bra kommersiella distriktet, och närliggande ställen som erbjuder gott om historiska sevärdheter. Med en mängd livliga barer och restauranger också, det är också idealisk för par och ungdomar som vill upptäcka att koppla av och ha kul någonstans nytt, så om du letar efter en dold pärla, sedan Menorca semester i Santo Tomas är säkert ett bra val.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Santo Tomas

Väder

Förmodligen det roligaste delen av en semester i Menorca är bara att ta time out för dig själv att slappna av i solen, och på sommaren finns det verkligen ingen brist på det! Under högsäsongen juli och augusti, kan solen vara ute för en imponerande 10 timmar per dag, en topp på omkring 30 grader Celsius under dagtid, och 23 eller 24 på kvällen. Santo Tomas kan få kraftiga vindar från söder, så försiktighet bör iakttas vid simning i havet med barn under denna tid, även om dessa vindar kommer att bli tydligare under vintermånaderna, vilket gör havet slagigare.

För en mindre brännande paus, kanske du vill överväga att besöka Santo Tomas i april eller maj. Under dessa tider temperaturen toppar på ca 24 grader, med cirka 8 soltimmar, vilket garanterar en solig semester i ett mycket svalare klimat.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 25ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 26ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Lita på att Santo Tomas har en av de mest spektakulära landskap i alla Menorca, dess största attraktionen är dess strand, med dess gyllene sand och delar av taggiga berg. Eftersom det är en massiv 3 km lång, är det aldrig mycket folk, och det är en idealisk plats för morgon och kväll promenader. Parallellt med detta underbara stranden är strandpromenaden, som erbjuder en underbart ren och lugn gångväg att tillbringa kvällen promenad längs med massor av förströelser, inklusive spela parker för barn. Även gå på strandpromenaden, kan du beundra den rullande bergen, som är toppad med rader av träd och andra exotiska djur, inklusive kaktusar.

Du vill tillbringa mycket tid med att utforska staden också dock, Santo Tomas inte är öppet fram, och har ett utbud av restauranger och bostäder hus i charmiga vitkalkade byggnader. För en perfekt semester, har Santo Tomas allt du kan hoppas på.

Sport & dykning

Det finns så många saker att se och göra på semester i Santo Tomas, efter en dag ute på den imponerande stranden, kommer du att älska strosar längs strandpromenaden, som ligger precis bakom den. Köra längden av staden, hus promenaden flera lekplatser, vilket kommer att ge massor av underhållning och roligt för barnen. För shopping, har Santo Tomas två kommersiella distrikt, med en rad stormarknader, så mat, dryck och presenter kommer aldrig att bli en bristvara!

För en fridfull picknick, har Santo Tomas också ett litet skogsområde som är extremt populär bland lokalbefolkningen och besökare. Inte bara detta område har ett ridcenter där du kan rida, men en väg som leder dig på en 40 minuters resa till den närliggande semesterorten Son Bou , som är väl värt ett besök.

För ungdomar

Santo Tomas har en registrerad befolkning på knappt 59 människor så, som du kanske tror, ​​är nattlivet lite mindre stökigt än större närliggande städer som Ciutadella ! Som ett erkännande av detta kommer ditt hotell erbjuder massor av underhållning för alla åldrar. Trots stadens lilla befolkning dock under turistsäsongen det är så livliga och blomstrande som någon annanstans, så gå ut och utforska det!

Ett besök till Las Dunas kommer att ge en bra kväll för alla, sina extremt populär bland familjer och hus biljardbord, visar på kvällen och även en liten galen golfbana. Om en romantisk paus är vad du är ute efter, då Costa Sur är ett bra val. Du kommer att belönas med en fantastisk utsikt, eftersom detta elegant restaurang som en utomhusterrass perfekt för en kanna Sangria vid solnedgången.

Glöm inte att livligare badorterna Cala Porter och Son Bou är en kort biltur upp på västkusten medan Mahon är inom räckhåll. Så oavsett om du vill ha en cool kväll och se solen sjunka i Medelhavet eller en natt festade på stan, det är allt inom räckhåll.

Boka din semester redan idag!

Santo Tomas semester är beläget i ett av de vackraste platserna på Menorca, och det kommer att glädja alla som älskar en underbar strand och möjlighet för kulturell prospektering i små spanska städer.

Oavsett din ålder, det finns något för alla på semester till Santo Tomas, från barer till vattensporter till utflykter, så anpassa din semester nu med på stranden och de flygningar pruta och hotell kommer att bli din på nolltid!