Resor till Cala N Porter

Semester Cala N Porter

Läs mer om Cala N Porter

Om du känner för att njuta av en välförtjänt paus med en skillnad, vad sägs om en semester i Cala Porter, som sitter stolt på klipporna med utsikt över en strand och vik? Ligger på sydkusten av ön i kommunen Alaior, och bara en bekväm bilresa från Menorca största flygplatsen Cala Porter en blomstrande destination med inte bara Hinkvis av naturlig skönhet, men alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för en bra paus med en fantastisk strand med vattensporter i överflöd, stora möjligheter till utflykter, och butiker som säljer allt från lokala mat till gåvor.

Lägg därtill en stor kulturell kalender med massor av evenemang att delta, och en extremt välkomnande spansk gästvänlighet, och du hittar Cala Porter är en utväg du bara vill besöka om och om igen på din Menorca semester .

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Cala N Porter

Väder

Kom ihåg att flaska solkräm på din Cala Porter helgdagar eftersom det kommer bli skönt och varmt i den populära månaderna juli och augusti. Med Medelhavet sommaren når sin kulmen om då kan du räkna med ett genomsnitt på cirka 30 grader Celsius på dagen, med 10 soltimmar per dag, vilket bör ge mer än tillräckligt med tid att fylla på den solbränna! På kvällarna, runt 24 grader, är varma mycket också.

Om du inte är en sol älskare, eller har barn som kan hitta värmen lite mycket, då som åker på semester till Cala n Porter mellan mars och juni är en bra idé. Temperaturen kommer sedan att nå i genomsnitt 23 grader, med cirka 7 till 8 timmar av sol en dag, så du kommer fortfarande att kunna spendera mycket tid på stranden, medan kväll temperaturerna kommer att vara runt 20 ° C, vilket ger en bekväm kväll för alla.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Förbered dig på att ta massor av bilder på din semester i Cala Porter som inställningen ska man konkurrera med de allra bästa landskap du har sett. Tyngdpunkten i staden ligger stranden, som är omgiven på tre sidor av klippor, vilket gör det ett underbart lugn liten vik perfekt för avkoppling. Havet är levande blå, med små fiskebåtar guppar mjukt på den. Härifrån kan du gå upp några steg för att komma till staden. Väl på toppen, ser över stranden och i havet ger en dramatisk och hisnande utsikt, särskilt i solnedgången.

Cala Porter har en del spännande arkitektur, uppe på toppen av klipporna, den underbara vitkalkade hus och hotell, inbäddat bland grönska, ser ut som om de är på väg att försiktigt glida ner i havet. Att tänka, till exempel ett unikt landskap, och detta är utan afton nämna fantastiska vikar Xoroi! Med en sådan idyllisk, är det inte konstigt Cala Porter semester är så populära!

Sport & dykning

Om du har fått ditt lystmäte av stranden, kommer du vara glad att veta att det finns gott om saker att se och göra på Cala Porter semester. En av dess bästa attraktionerna är dess fantastiska klippa inställning, som ger fantastisk utsikt över hela bukten, så du kommer att vilja ta så många bilder där som möjligt! Efter detta, se till att besöka vikar Xoroi, en komplex uppsättning av naturliga grottor som även har en bar inne för att släcka din törst efter allt som går!

Stadens utbud av souvenir butiker är också väl värt ett besök, liksom den lokala marknaden, för alla dina inköp behov. Om du är med barn, kommer våtmarken bakom stranden vara en stor attraktion, eftersom det är hem till massor av änder. De kommer också att älska ett besök på Fun House, en bar och restaurang hem till hoppborgar, lekplatser och även Playstation. För en fantastisk dag har Cala Porter en pålitlig busstrafik till Mahon , så se till att besöka huvudstaden av ön för att ta en titt på den bästa antika sevärdheter Menorca har att erbjuda!

För ungdomar

Eftersom buss stannar till Mahon tidigt på kvällen, om du vill ha en riktigt vild utekväll kanske du vill stanna där borta, men om du innehåll för att stanna lokal sedan Cala Porter har mer än tillräckligt för att underhålla dig. Ditt hotell kommer naturligtvis att ge kvällsunderhållning, men om du skulle vilja ge sig ut då är det väl värt väg ner till stranden, där restauranger och barer sitta och möter det öppna havet. Med god traditionell mat och musik som erbjuds, är detta en riktigt bra kväll för familjer speciellt, även om det skulle roa dem i alla åldrar.

För dem som vill njuta av något lite mer ovanligt, sedan bege dig till Den vikar Xoroi! Som en bar på dagen, och ett disco på kvällen, denna fantastiska och annorlunda plats, öppet till 01:00, bör ge partysugna med en stor utekväll, och något att berätta för sina vänner om när de kommer hem också! I närheten av Son Bou är väl värt en resa för en utekväll på stan.

Boka din semester redan idag!

Hisnande landskap, bra aktiviteter, ingen brist på saker att göra, och mest av allt, många möjligheter till avkoppling! Du kan göra så mycket så lite som du vill på Cala Porter semester, så boka din affär flyg och hotell nu med On The Beach, den plats som låter dig skräddarsy din resa som ingen annanstans på nätet!