Resor till Cala N Bosch

Semester Cala N Bosch

Läs mer om Cala N Bosch

Om du bor på en vacker utväg låter som din idé om en paus från den stressiga vardagen, kommer sedan att Cala n Bosch helgdagar vara allt du drömt om. Beläget på den yttersta sydvästra kust Menorca, och bara cirka 10 kilometer från den gamla huvudstaden Ciutadella ligger Cala n Bosch en modern och charmig resort, med alla bekvämligheter du behöver för en minnesvärd semester i solen. Myllrande traditionella restauranger, utflykter till närliggande städer, och en liten men fantastisk strand som erbjuder ett utbud av vattensporter aktiviteter, dessa är bara några av de saker som erbjuds här.

Med ett fantastiskt Marina att vandra runt, och en nöjespark för barn också, vänder Cala n Bosch för varje besökare för att se en lycklig semester för alla. Om du vill uppleva Menorca semester med frisk och imponerande landskap, massor av ställen att äta, och massor av underhållning, Cala n Bosch rätt ställe att gå!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Cala N Bosch

Väder

Du får det bästa av en Medelhavet sommaren om du väljer att ta dig Cala n Bosch semester i topp månaderna juli och augusti. Temperaturen är då ett fräsande 30 ° C under dagen och runt 24 på natten, så att du garanterat mycket roligt i solen! Om du inte tittar på ett sommarlov, vad sägs om att njuta av charmen i Cala n Bosch i september eller oktober?

Utanför högsäsongen publiken blir mindre tydlig, men vädret är fortfarande underbart varmt i genomsnitt omkring 23 grader, så du kommer fortfarande att kunna tillbringa mycket tid på stranden. Oavsett gång du besöker dock se till att se upp för den gröna flaggan på stranden för att njuta av en säker och trevlig dag in.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 26ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Trots sin småstad status, erbjuder Cala n Bosch ett landskap att konkurrera med någon större plats du har varit förut. Den mest häpnadsväckande delen av staden är hamnen, som erbjuder ren och orörd gångvägar att promenera längs samtidigt som du njuter av utsikten över båtarna guppar mjukt på vattnet. Du kommer också älskar stranden, som är små men lugna och extremt hygienisk. Fodrad med taggiga berg och träd, är det en oförstörd och paradisiska plats som du kommer att njuta stirra på hela dagen.

Arkitekturen i Cala n Bosch, trots städerna samtida status, ser märkbart traditionell, med vitkalkade hotell och byggnader ligger inbäddad bland lugn trädkantade gator, som själva är väl underhållna. Utanför staden landskapet blir mycket mer robust, med brända fragment av jorden. En promenad utanför stan på kvällen för att skåda ljuset i staden nedan ger en särskilt romantisk utsikt!

Sport & dykning

Var börjar jag? Det finns mycket att se och göra på semester i Cala n Bosch, så efter din dag chilla på stranden kan du njuta av en fantastisk kväll på marinan. Om du vill spendera kvällen med en kanna Sangria och en fantastisk utsikt, är marinan stället att gå! Under kvällen finns här också en mängd lokala stånd som säljer hantverk och andra lokalt tillverkade produkter, så semester souvenirer kommer lätt hittas här! Härifrån kan du också ta turer på glas botten båtar, som kommer att trollbinda marina älskare i alla åldrar.

För barnen erbjuder underhållning parken i stan ett antal hoppborgar, en minigolfbana och även ett land tåg, så att de kommer att vara upptagen hela dagen! Den antika sevärdheter Ciutadella kommer säkert att ge en bra dag ut, vilket ger en intim inblick i Menorca oroliga men fascinerande förflutna!

För ungdomar

Liksom många andra orter i Menorca, nattliv i Cala n Bosch är främst centrerad kring ditt hotell, men om du vill ta på kvällen luften på annat håll så ska du definitivt göra det. Den livligaste och mest levande plats i staden är hamnen, som rymmer ett stort urval av livliga barer och restauranger som serverar dig all den underbara mat och dryck du förväntar dig av en Minorca stad. Inte bara det, utan hamnen också har ett bra par musik barer, som kommer vara fantastiskt för dem som gillar att lyssna på liveband.

Cala n Bosch har inte en nattklubb, men om festa hela natten är vad du är ute efter då Ciutadella ligger bara 10 kilometer bort. Cala Santandria är också väl värt ett besök om man vill tillbringa natten festande.

Boka din semester redan idag!

Cala n Bosch är en modern resort som ger en härlig semester för alla, med fantastiska barer, restauranger och marknader, underbara vyer och aktiviteter för barnen också, det är en mångfacetterad resort som är lämpad för alla besökare oavsett ålder.

Med vår live-bokningssystem kan du hitta dessa fynd flyg och hotell nu för att anpassa din Cala n Bosch semester precis som du vill!