Resor till Binibeca

Semester Binibeca

Läs mer om Binibeca

Om du letar efter ett relativt okänt utväg för att koppla av på Balearerna semester , kommer en resa till Binibeca har säkert du ler. Beläget på södra kusten av Menorca, har Binibeca två framstående delar av staden, den Binibeca Vell området, med sina pittoreska hus och smala gator, och Binibeca Nou delen, som huvudsakligen ett lugnt bostadsområde nära stranden. Staden är typiskt vänlig, med en mycket välkomnande atmosfär som kommer få dig att känna dig hemma på nolltid.

Binibeca semester har också massor av bekvämligheter, inklusive ett snabbköp, restauranger och barer, och även ett dykcenter för vattensport entusiaster, vilket innebär att alla kommer att hitta något att sysselsätta dem. Om du trodde att du hade sett alla Menorca semester har att erbjuda, en semester i det soliga nejder i Binibeca kommer säkert att ändra dig.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Binibeca

Väder

Om du är ute efter den perfekta solbrännan, kan du vara säker på att du får en på semester till Binibeca! Menorca har en underbart varm Medelhavet sommaren, med temperaturer under sommarmånaderna juli och augusti upp till omkring 30 grader Celsius på dagen, med ca 9 timmars sol och runt 24 grader Celsius på kvällen.

Bäst av allt, temperaturer i Binibeca är fortfarande relativt hög under hela året, så du kommer att kunna koppla av på semester i Binibeca under solen oavsett tidpunkt du beger dig ut, även i oktober temperaturen når ca 23 grader, så om du föredrar ett svalare klimat kan besöka under höstmånaderna kan vara precis rätt för dig.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Landskapet i Binibeca kommer att glädja alla som gillar åtnjuter njutning av att vara omgiven av natur och arkitektonisk skönhet. Du hittar landskapet skiljer sig när du flyttar mellan Binibecca Vell och Binibeca Nou, som ger en uppfriskande förändring. Arkitekten Antonio Sintes, som gick mycket långt för att göra området ser spektakulära, designad tidigare området på 1970-talet. Den labyrinter av smala gränder, pittoreska små hus och hamnar är awesome sevärdheter väl värt att ta några snaps till!

Området Binibeca Nou är tiden ett mycket mer naturligt robust. Den har en lång gyllene strand skyddas från havet av utskjutande klippor, med sanddyner på baksidan. Omgivet av låga berg som har vegetationen på dem, skall en blick på landskapet gör dig glad att du valde att komma till Binibeca!

Sport & dykning

En av de största attraktionerna i Binibeca helgdagar är den fantastiska stranden, som är lugn och ro, ger dig den perfekta platsen att koppla av hela dagen. Om du känner för att utöva själv en liten dock, varför inte bege dig till dykcenter, varifrån du kan utforska kristallklart vatten för det marina livet? Den kommersiella delen av Cala Torret kommer också att hålla dig sysselsatt, eftersom det har ett utbud av restauranger, supermarkets och souveniraffärer.

Du vill tillbringa mycket tid i Binibeca Vell också, det är ett idylliskt fiskeläge med kullerstensgator och en hamn - ett perfekt ställe att gå promenader, och är särskilt vacker i solnedgången!

För ungdomar

Som en lugn och fridfull fiskeby, är Binibeca helgdagar nattliv främst centrerat kring restauranger och barer i staden erbjuder, så efter njuta av din hotellets kväll med underhållning, kommer dessa att de bästa ställena att gå. Vänlig och inbjudande, många restauranger serverar delikatesser som musslor, paella och bläckfisk, vilket kommer att glädja dem som tycker om spansk mat kraftigt!

Nattlivet på semester till Binibeca är kanske mer lämpad för familjer och människor som söker en lugn paus, men den goda nyheten för yngre människor är att huvudstaden i Menorca, Mahon , ligger bara en kort buss-eller tågresa bort, och har en stor Storleken på ställen att festa hela natten.

Boka din semester redan idag!

Om du letar efter en paus ifrån som är avslappnad, pittoresk, och med en underbart unik historia och arkitektur, hittar du semester i Binibeca en riktig fröjd. Med vattensporter, restauranger och utflykter till närliggande byar också, kommer alla har minnen av en härlig semester!

Med On The Beach hittar du pruta hotell i Binibeca och flyg med vår bekväma live-bokningssystem. Anpassa din semester till Binibeca idag!