Semester Sa Coma

Läs mer om Sa Coma

Semester i Sa Coma är perfekt om du letar efter massor att göra i en förtjusande modern semesterort. Ligger på den östra kusten av Mallorca, är detta en familjevänlig semesteranläggning med ett stort utbud av barer, restauranger och sevärdheter - mer än du kan skaka en pinne på!

De som letar efter mer livliga Mallorca semester full av parterna skulle vara bäst på väg till Magaluf som Sa Coma semester, även om det finns bar och restauranger, tillgodose par och familjer som söker vila och avkoppling under solen.

Visa resmål på kartan

Väder

Som man kan förvänta sig med Sa Coma semester, kommer soldyrkare vara i sitt rätta element i juli och augusti temperaturen når upp till och över 30 ° Celsius - solkräm är ett nödvändigt vid den här tiden på året. Om du gillar det lite svalare då du kommer att älska Mallorca senare i år eftersom temperaturen i låga till mitten av 20-talet, med mycket sol och en och annan mulen dag.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Den omgivande landsbygden och upptäckten av fornlämningar lockar naturälskande turister. Den 1 km långa sandstranden kommer att tilltala de som vill koppla av eller njuta av ett antal vattensporter finns. Den som vill unna sig en liten traditionell kultur när de är på semester i Sa Coma, kanske vill bege dig till den närliggande hamnen i Porto Cristo.

Sport & dykning

Golfentusiaster på semester till Sa Coma kommer att älska Golf Paradis som är en 54 håls minigolf komplex. Det finns ett val av tre mycket olika 18 håls banor ligger i trädgårdar med vattenfall, palmer, sjöar och väderkvarnar. För familjer med barn, i utkanten av Sa Coma det finns en automatisk Safari Zoo. Oavsett om du vill gå runt i egen bil eller djurparkens minitåg, det är ditt val, men se upp för aporna får hungrig! Om du gillar att rida, kommer det lilla ridhuset på orten bli mycket roligt. Du kan rida ut till Punta de n'Amer udden för att ta i naturen, men detta är mycket populärt bland turister så boka tidigt är viktigt.

Om du vill ha ett miljöombyte på din semester till Sa Coma, ta en tur till grottorna Drach och njuta av sevärdheterna i denna underjordiska underland. Det finns också ett akvarium bredvid om barnen vill titta på exotiska fiskar från hela världen.

Sevärdheter & kultur

Du kan få en inblick i Mallorcas spännande historia genom att besöka flera museer som erbjuds och att utforska gamla städer. Under åren har turismen ökat vilket har inneburit att de orter har varit tvungna att anpassa av växande efterfrågan. Även om orter har haft att bli mer moderna, det finns några sanna Mallorcas städer i de centrala delarna av ön som är värda ett besök.

Den östra kusten har gott om lokala marknader och närmaste ett till denna utväg är i Avenida Las Palmeras, som hålls varje onsdag. Den första fiesta av ostkusten sker på två dagar runt 16 - 17 januari varje år. Den hålls i Sant Llorenç des Cardassar och börjar med belysning av små eldar och traditionella sånger som sjungs. Skyddshelgon dag fiesta doesnt sjunka fram till augusti 10 och är en vecka lång händelse med idrottsevenemang och musik.

För ungdomar

Nattlivet i Sa Coma är inte lika livlig som andra ställen men det finns ett antal barer att välja mellan. Om du känner för en natt på kakel, skulle det vara bättre väg till närliggande Cala Millor som har ett antal diskotek.

Kvällsunderhållning i Sa Coma är i allmänhet hotell baserat, vilket är bra om du är på en budget , men det finns inget bättre än att gå ut för en läcker måltid på någon av de många restauranger som finns. Det finns ett antal traditionella rätter men även snabbmat för dem som inte vill prova det lokala köket.

Boka din semester redan idag!

Sa Coma är en trevlig, modern resort med vackra stränder och natur som kommer att förvåna någon. Denna resort är perfekt för familjesemestern eftersom det är mycket tystare än andra orter på Mallorca. On The Beach har ett stort antal erbjudanden för Sa Coma semester, inklusive flyg och boende. Skapa din skräddarsydda semester idag för de bästa priserna online!