Resor till Calas De Mallorca

Semester Calas De Mallorca

Läs mer om Calas De Mallorca

Calas de Mallorca byggdes för turister och det märks på ett väldigt positivt vis. Turistnäringen blomstrar och här finns massor av hotell som passar så väl familjer som par och kompisgäng som är ute efter en solresa till Mallorca. Hotellen klättrar längst med klipporna och många är centrerade runt tre stränder – Cala Domingos Gran, Cala Domingos Petit och Cala Antena. Till dessa stränder har ni aldrig långt vilket innebär att ni kan räkna med en semester med en massa sol och bad. Calas de Mallorca har ett litet kompakt centrum, med shopping, restauranger, barer och mataffärer.

Visa resmål på kartan

Väder

Mallorca har varma somrar och temperaturen börjar stiga så tidigt som i april. I juli och augusti är det som varmast, med temperaturer på upp till 27 grader. Mildare värme håller i sig fram till oktober.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till Mallorca redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.