Resor till Talamanca

Semester Talamanca

Läs mer om Talamanca

I närheten upptagen Ibiza stad ligger den fridfulla vidderna som är Talamanca Beach. Långa, är rena, sandstränder kysst av det kristallklara vattnet i Medelhavet, och erbjuder den perfekta platsen för familjer på Balearerna semester . Denna vackra strand är en av de mest populära semesterorter på ön för familjer, och erbjuder några av de bästa hotellen i Ibiza.

Tystare än närliggande Ibiza stad , Talamanca semester är en lugn respit för dem som behöver en paus från den fantastiska nattliv som är höjdpunkten på ön. Ibiza semester helt enkelt inte komplett om du inte har bott i en av de många hotellen i Talamanca , och såg solen gå upp över det blå Medelhavet horisonten.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Talamanca

Väder

Ön Ibiza erbjuder en härlig runda klimat året. Med en medeltemperatur på 30 grader Celsius under sommarmånaderna och en mild 15 grader Celsius under vintern, Ibiza semester är vacker oavsett när du väljer att besöka. Räkna med att få en härlig solbränna avkopplande på semester i Talamanca, den gyllene sand och mjuka ljudet av Medelhavets vågskvalp mot stranden inbjuder till luta dig tillbaka och njuta av solen.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 25ºC
juni 20ºC
juli 16ºC
aug 13ºC
sept 27ºC
okt 21ºC
nov 24ºC
dec 27ºC

Natur

Omgiven av en lång vidsträckta vita stranden och det vimlar av det varma vattnet i Medelhavet, är Talamanca en fredlig utväg som erbjuder några av de vackraste landskap på ön. Se när solen går upp över de höga tallar som ger ön sitt namn, och du kommer se vad som inspirerat konstnärer genom tiderna.

Sport & dykning

Om du vill prova några vattensporter på semester , det kristallklara vattnet i Talamanca är perfekt för dykning och snorkling, och det finns en lokal vindsurfing skola för dig som är på äventyrliga sida. Om landbaserade sport är mer din stil, lokala golfbanor, cykel-och ridvägar, och massor av tennisbanor är här för att tjäna. Eller ta en snabb köra över till Ibiza stad, och tur det medeltida slottet där.

Du kan även ta med barnen till en närbelägen nöjespark, eller besök en av de många lokala butiker. Det råder ingen brist på restauranger i området erbjuder allt från traditionell spansk mat, till gourmetmat från hela världen. Men aldrig rädd, kan du njuta av en traditionell engelsk frukost, om du vill!

Sevärdheter & kultur

Med ett bestämt spansk luft, lockar Talamanca tusentals turister varje år med sin långa vidsträckta rena stranden, Om du besöker i maj, ska du sluta med det lokala medeltida mässan som Ibiza stad är hem till.

För ungdomar

Om du letar efter de bästa dansmusik och klubbar för att matcha, då Ibiza är definitivt platsen att vara. Mest populära bland yngre resenärer, börjar Ibiza nattliv när solen går ner och festen slutar inte när solen går upp. Med några av de mest kända nattklubbarna i världen, är Ibiza en symbol för det goda livet. Även om Talamanca erbjuder ett varierat utbud av restauranger och barer, är de bästa nattklubbarna som finns i närheten Ibiza stad,. Bara en kort, 15 minuters promenad ner till stranden i San Antonio är också ett måste för folk som vill ha en utekväll på stan.

Boka din semester redan idag!

On The Beach har specialiserat sig på att skapa den perfekta Talamanca semester, både för ensamresenärer och familjer. Om du är ute efter att få de bästa erbjudandena på flyg och hotell i Ibiza, sedan vara säker på att On The Beach har de lägsta priserna var som helst på nätet. Det har aldrig funnits en bättre tid att boka, anpassa din semester till Talamanca med On The Beach idag!