Resor till San Antonio

Semester San Antonio

Läs mer om San Antonio

När de flesta människor tänker på Ibiza semester , deras första tankar är av heta nattliv, och partier som pågå långt efter midnatt. San Antonio Semester sammanfattar partiets anda Ibiza, med gator som lyser upp när solen går ner, och djur parti från hela världen som aldrig sover. Om du gillar tanken på att låta ditt hår ner lite, är en semester till San Antonio perfekt för din Balearerna semester !

Beläget på den norra kusten av Ibiza, San Antonio så tyst och vacker under dagen, eftersom det är festens på natten. Gå inte ute efter sightseeing här, San Antonio semester tillgodose mestadels till 18 - 30-grupp som vill dansa hela natten till dans beats. Och hotell i Ibiza, liksom den långa sandiga stränder, erbjuder den perfekta platsen att återhämta efter en lång natt på stan.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - San Antonio

Väder

Dagarna i San Antonio är en bekväm 30 grader, perfekt för ligga på sanden för att vila efter en lång natt som tenderar att vara en trevlig 20 ° Celsius. Även under vintermånaderna, temperaturen i San Antonio sällan sjunker under 15 ° Celsius. Var noga med att få mycket sol kräm på din paus , de långa nätterna dansar leder ofta till långa dagar åt att sova på den soliga sanden!

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Långa, vita stränder sträcker sig längs den yttre omkretsen av ön Ibiza. Den vackra vatten i Medelhavet paus på klippor som skyddar stränderna. Majestätiska tallar och gamla olivlundar doft i luften för att ge Ibiza en unik atmosfär.

Sport & dykning

Om du letar efter platser av historiskt intresse på semester i San Antonio, ett monument till Christopher Columbus ligger i hjärtat av staden. Det kristallklara vattnet i Medelhavet erbjuder den perfekta platsen för entusiaster vattensporter, med dykning och skidåkning ganska populär.

I närliggande San Antonio Bay , kan du hitta nöjesparker som erbjuder roligt för barn i alla åldrar, medan den lokala landsbygden är den perfekta platsen för en promenad på eftermiddagen. Om golf är din stil, erbjuder Ibiza några av de bästa banorna i Spanien. Dock är hjärtat av San Antonio nattlivet!

Sevärdheter & kultur

San Antonio är känd för att vara den part som huvudstad Ibiza, om inte Europa. Varje sommar San Antonio är fylld med unga turister från hela världen som flockas här för nattklubbar, barer och kaféer soluppgång som kantar sandiga stränder. Det perfekta stället att njuta av den ljusare sidan av livet, kommer San Antonio lysa någons semester!

För ungdomar

Nattlivet i San Antonio är vad alla kommer för. Din San Antonio semester bara är komplett förrän du har besökt en av de berömda nattklubbar i denna populära partystad. I en stad som inte vaknar förrän solen går ner, det finns aldrig en tråkig stund när ljuset från klubbar och barer lyser upp natthimlen. Se till att du blyertspenna i en utekväll i Ibiza stad för att slutföra din semester.

Boka din semester redan idag!

Om du letar efter de bästa Ibiza semester, sedan ett besök i San Antonio bör vara överst på listan - och på stranden kan hjälpa dig att komma dit! Erbjuder de bästa erbjudandena på både flyg och hotell i Ibiza, på stranden tar allt hårt arbete och planering kring den perfekta semestern. Det har aldrig funnits en bättre tid att boka!