Resor till Es Cana

Semester Es Cana

Läs mer om Es Cana

Välkommen till Es Cana, hem för några av de mest fridfulla Balearerna semester . En tyst, rustik stad på södra kusten av ön Ibiza, har Es Cana sandiga vita stränder och en vacker utsikt över Medelhavet. En del av Balearerna skärgården, härleder Ibiza sitt namn från ett gammalt ord som betyder "ön tallar". Ibiza semester är idealiska för familjer som vill ha sol och roligt, såväl som för ensamresenärer och par som söker hela natten klubbverksamhet!

Typiska livet på ön inkluderar vakna vid middagstid, njuta av en traditionell engelsk frukost på en av de många fina restauranger, shopping i de lokala butikerna och bodar på eftermiddagen och sedan dansa hela natten, bara att gå i pension efter att ha sett den vackra solnedgången som har inspirerat konstnärer genom åren.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Es Cana

Väder

Sommarsemester i Es Cana är en moderat 30 ° Celsius, och även vintermånaderna sällan faller under 15 ° Celsius. Med temperaturer som dessa, är Es Cana den perfekta platsen för en semester året runt, och du och din familj kan njuta av sandstränder som helst på året.

jan 13ºC
feb 15ºC
mars 16ºC
april 18ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 27ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
dec 13ºC

Natur

Stränderna i Es Cana är kysst av det blå vattnet i Medelhavet. Späckat med fiskebåtar längs kusten, behåller staden fortfarande en rustik charm. Till skillnad från närliggande Cala Llonga , underhåller Es Cana en stark spansk atmosfär med ett bestämt oupptäckt känsla. Perfekt för en lugn bryta med din familj, är Es Cana så lugnt och fridfullt en plats som du någonsin kommer att hitta.

Sport & dykning

Besök Es Cana på semester under sommarmånaderna och du hittar orten vid liv med turister från hela världen som kommer för att smaka på varor på lokal, berömda hippy marknaden. Om du älskar att shoppa, och älskar att bli påmind om en svunnen tid, är hippie marknaden det perfekta stället att hitta handgjorda kläder och smycken från hela världen.

Om idrott är din fantasi, är Ibiza hem för flera bästa golfbanor stund och Medelhavet ger en perfekt bakgrund för vattensporter av alla slag. Mountainbike är populärt på ön, samt går in i spektakulära ön interiör.

Inte den äventyrliga typen? Inga problem. Ibiza har gott om platser av historiskt intresse, inklusive en medeltida borg och ett monument till minne av Christofer Columbus. En medeltida mässan äger rum under sommaren i närliggande Ibiza stad.

Sevärdheter & kultur

En av de minsta städerna i Ibiza, Es Cana hem till den berömda hippie marknaden i Club Arabi utväg. Din semester i Es Cana skulle inte vara komplett utan ett besök på hippy marknaden hålls varje onsdag mellan maj och oktober, vilket kommer att transportera dig tillbaka till 60-talet. En gång hem till den största koloni av hippies, är Es Cana hippie marknaden överfyllda fortfarande med turister från hela världen som kommer att köpa den utsökta kläder, smycken och prydnadssaker.

För ungdomar

Nattlivet i Es Cana är relativt lugnt jämfört med vild klubbliv i San Antonio eller Ibiza stad . Hem till en av de största urvalen av moderna nattklubbar i världen, är Ibiza populär bland unga människor som letar efter en vild tid. Bara en kort biltur från Es Cana, kommer du att hitta populära nattklubbar, vars dörrar öppna i skymningen och håller öppet till gryningen.

Boka din semester redan idag!

Det har aldrig funnits en bättre tid att boka din semester i Es Cana, så varför inte boka nu? När du bokar din semester igenom på stranden, kan du vara säker på att du får de bästa erbjudandena på flyg och hotell i Ibiza var som helst på nätet.

Vänta inte en dag, skräddarsy din egen semester med On The Beach idag!