Resor till Jamaica

Semester Jamaica

Läs mer om Jamaica

Jamaica är en av de platser du drömmer om att besöka är inte det? Men på något sätt verkar det alltid det där lilla utom räckhåll. Typ av plats kändisar gå till, men inte oss vanliga folk? Ja nu allt som har förändrats.

Jamaica är snabbt på att bli en av de mest populära semesterorter, inte bara i Karibien, men i världen. Kombinationen av vacker natur, rik kultur och avslappnad livsstil har semesterfirare kommer tillbaka för mer gång på gång. Bara en semester i Jamaica och du kommer förstå varför. Det finns lite att hitta fel med på ön så en jamaicansk semester kommer garanterat att bli minnesvärd!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Jamaica

Väder

Jamaicas klimat är typiskt för Karibien med varmt väder året runt. Naturligtvis har också den typiska regnperioden så var beredd på en del regn. September och oktober har mest regn, men den våta säsongen varar från maj till november.

jan 29ºC
feb 29ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 30ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 29ºC
dec 28ºC

Natur

Jamaica är mest populära för sina stränder som är av denna värld. Vita sand och kristallklara vattnet pryder kusten och grönskande skogar täcker ön ger det ett spektakulärt landskap. Fantastiska berg lägga till dess skönhet gör den till en av de mest visuellt tilltalande öar i Västindien.

Sport & dykning

Det finns massor av sevärdheter på semester till Jamaica och de flesta innebär det naturliga landskapet. Vattensporter är särskilt populära hos djuphavsfiske en av de mest omtyckta, tidsfördriv, särskilt med familjer . Du kan tillbringa dagen eller bara några timmar ute på vattnet med en kapten som ska lära dig konsten att djuphavsfiske.

Med sådana fantastiska omgivningarna i Jamaica är det ingen överraskning att promenader är en annan populär aktivitet. Guider finns på plats för att visa dig den sanna skönheten av ön med promenader genom Rio Grande Valley. Om du vill ha något lite mer energisk på din Jamaica semester prova en av de vandringsturer som tar i den fantastiska Blue Mountains. Du får bevittna naturen när den är som vackrast och det är det perfekta sättet att passera en solig eftermiddag.

För ungdomar

Jamaica har massor av barer och klubbar där du kan dansa och dricka hela natten men du kan inte åka på semestrar i Jamaica utan att närvara en av stranden parterna. De flesta orter kommer att vara värd ett beach party under din vistelse så att du alltid får chansen att uppleva en, och vilken upplevelse de är! En buffé måltid på den fantastiska vita sandstränder följt av bra musik, goda drinkar och dansa under stjärnorna till småtimmarna.

Boka din semester redan idag!

On The Beach Jamaica erbjuda dröm semester till ett överkomligt pris så att du kan sprutas iväg till Jamaica i år och uppleva glädje i Karibien för dig själv. Kolla på stranden för alla de senaste billig semester handlar nu och förbered dig på en resa för livet.

Populära semesterorter