Resor till Santo Domingo

Semester Santo Domingo

Läs mer om Santo Domingo

Huvudstad i Dominikanska republiken, erbjuder Santo Domingo den kosmopolitiska pulsen i stadslivet tillsammans med turkosa havsutsikt förväntas av en karibisk semester. Beläget på landets sydkust, Santo Domingo semester: s är ett bra sätt att se Dominikanska republiken på sina pulserande bäst med ett utbud av fina restauranger, barer och affärer i kombination med det härliga året om klimat och vit bild stränder vykort, är en idealisk sätt att uppleva Karibien.

Nå Santo Domingo har aldrig varit lättare nu att den andra nybyggda flygplatsen är fullt funktionell med flighterna Storbritannien på en daglig basis. Så vad väntar du på? Utnyttja On The Beach oöverträffade erbjudanden och boka Santo Domingo semester idag!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Santo Domingo

Väder

Utan tvekan en av Dominikanska republikens största drar är dess fantastiska klimat. Med temperaturer upp till sena tjugoårsåldern under hela året, verkar det din solbränna kommer att förbättras när du besöker! Vad mer, de varma vintrarna är det perfekta sättet att fly den kalla, våta brittiska alternativ och undvika att krossa av sommarlovet !

jan 29ºC
feb 29ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 30ºC
juni 30ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 29ºC
dec 28ºC

Natur

Santo Domingo semester skulle inte vara komplett utan en dag (eller sju!) På stranden. Boca Chica är den närmaste och den överlägset mest populära, dock ofta bäst att undvika på helgerna när det är översvämmas av lokalbefolkningen. De mer äventyrliga av er kanske vill resa längs kusten lite, där mer avskilda stränder erbjuder en chans för utforskning av de många dolda grottor och klippor längs vägen.

Sport & dykning

Santo Domingo semester är fullspäckad med saker att göra för att passa allas behov. Ingen semester i Santo Domingo är komplett utan ett besök i den koloniala staden, rapporteras vara den första staden i Nya Världen byggts av europeiska bosättare. Detta är ett bra ställe att se landet i sin mest autentiska och museer såsom Museo de las Casas Reales ger en fascinerande inblick i 15 och 16-talets liv. På andra håll höjdpunkter är Karibiens största botaniska trädgård, samt de måste se naturliga akvarium, särskilt användbart för familjer. Och för dem som känner dig särskilt lata, det finns alltid de vackra kuststräcka perfekt för en dag bronsering!

Sevärdheter & kultur

Ön Hispanolia som Dominikanska republiken delar med Haiti var ockuperat av Tainio indianerna innan Christopher Columbus förde sin flotta år 1492, och det var hans bror Bartolomeus som grundade Santo Domingo sex år senare. I 1884, efter en plundring av Francis Drake och invasion av den franska, staden och landet blev självständigt, bara för att vara nästan helt förstörd av en tropisk orkan i 1930, dess sanering avslutande i staden som står idag.

Dominikanska republiken kärlek för musik och passion är aldrig mer framträdande än i Santo Domingo, i synnerhet under festivalen, som äger rum under februari och mars varje år. The Flamboyant gatufester och visar är ett utmärkt sätt att se staden på sin livligaste och är i allmänhet en stor dag för familjen. The Colonial City är den bästa platsen för en kulturell inblick i landets rika historia och är ett definitivt måste se, och det lokalt ägda restauranger kommer att ge dig en smak av den mycket spanska påverkat lokala köket.

För ungdomar

Som en huvudstad, är Santo Domingo kanske den livligaste av alla Dominikanska Republiken hotellområden. De flesta av de klubbar och barer finns i grupper, till exempel kring Avenida Abraham Lincoln, och sträcker sig från merengue och salsa dans till rockmusik. Och inget parti goer är semestern skulle vara komplett utan en resa till Guacara Train, en multi-level, underjordisk nattklubb som ligger i en enorm grotta i Mirador del Sur Park - en unik upplevelse!

Boka din semester redan idag!

Det är ingen underdrift att säga att Santo Domingo semester har allt: bra atmosfär, strålande stränder, ett underbart klimat och välkomnande lokalbefolkningen! För den bästa semestern i Santo Domingo till det billigaste priset inte leta längre än On The Beach. Med våra priser botten och utbud av handplockade kvalitets hotell, är du bara ett par klick bort från en vecka eller två av karibiska paradiset!