Resor till Juan Dolio

Semester Juan Dolio

Läs mer om Juan Dolio

En lugn kuststad passar utmärkt för familjeledigheter, är Juan Dolio ett perfekt läge för några fredliga garvning. Beläget på Dominikanska republikens sydöstra kust, är Juan Dolio precis så nära de berömda stränderna i La Romana som det är att det kosmopolitiska pulsen i huvudstaden Santo Domingo, medan alla på samma gång behålla sitt lugn mer traditionella charm. Med enkel tillgång till shopping, nattliv och en rad stränder, kan Juan Dolio vara precis det bästa stället att börja för din semester i Dominikanska Republiken.

Flyg från hela Storbritannien till både Las Americas och La Romanos finns tillgängliga på daglig basis. Prova på stranden för de bästa priserna på Juan Dolio semester med de bästa erbjudandena runt. Få ditt pass redo och boka idag!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Juan Dolio

Väder

Dominikanska republikens tropiska klimatet gör det till ett av de mest populära destinationerna bland turister som söker en idyllisk strand paus, och billiga Juan Dolio semester inte besviken. Vad mer, de karibiska är vinter solsken den perfekta anekdoten till den kalla brittiska vintern. Så om du letar efter några vintersol , då Juan Dolio är 30 grader plus temperaturer kan bara vara för dig.

jan 29ºC
feb 29ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 30ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 28ºC
dec 28ºC

Natur

Undvika något mer bergiga regionen som korsar mitten av landet, är Juan Dolio allt om stränder. Vit sand och turkost hav ger en verklig bakgrund vykort till dina sola, och kombinerat med den tropiska palmerna som kantar kusten uppfyller allt du kan förvänta dig Dominikanska republiken semester !

Sport & dykning

Juan Dolio semester är lysande för hela familjen och full av saker att göra. Området har en förvånansvärt pulserande nattliv med diskotek, restauranger och kasinon på plats för att underhålla de mer seniora medlemmarna i ert parti. Det kustnära läge ger sin hand perfekt för alla vattensporter entusiaster, och är ett bra ställe för nybörjare att bara ha lite kul. Den Cueva de las Maravillas konstmuseum ger ett mer kulturellt orienterad eftermiddagsutflykt, och San Pedro Tetelo Vargas Stadium är den bästa platsen att se dominikanerna dela ett av landets största passioner - baseball.

Sevärdheter & kultur

Dominikanska republiken delar ön Hispanolia med angränsande Haiti, och den första registrerade invånare var Tainios i omkring 600 e.Kr.. Christopher Columbus spanska flottan tog över i runt 1492, och deras influenser som fortfarande finns kvar i kulturen och köket idag. Efter en kort period av franska och spanska byte av händer, fick Dominikanska republiken slutligen självständighet i 1844, även om utvecklingen för turismen har bara skett under det senaste halvseklet som det traditionellt tysta landet vaknade till dess vita sandstränder och strålande solsken naturliga turist attraktion.

Traditionellt en fiskeby, är kulturen mycket centrerad kring detta, med de flesta av livets fokusera kring kustnära fronten. Det avspeglas också i det lokala köket, med fisk mycket högt upp på menyn. Liksom på andra håll i Dominikanska republiken, är det latinska dansen "Merengue" mycket populär, och den stora årliga festivalen i huvudstaden betyder en bit av Karibien paradiset kan bli din utan att bryta banken. Och med On The Beach, kan du vara säker på att din Juan Dolio affären kommer att vara billigast runt. Så packa resväskan för att du är bara några klick bort från några Dominikanska solar!

För ungdomar

Semester i Juan Dolio är inte nödvändigtvis kända för sin non stop partystämning, men ett överflöd av italienska, skaldjur och lokala restauranger rätter samt ett utbud av traditionella och avslappnade barer mening att gå ut är aldrig ett problem. För de mer äventyrslystna, ger en snabb taxiresa i Santo Domingo: den som älskar sina klubbar kommer inte att lämnas besviken!

Boka din semester redan idag!

Boka din semester till Juan Dolio idag med på stranden för att säkerställa att du får din drömsemester på den perfekta priset!