Resor till Cabarete

Semester Cabarete

Läs mer om Cabarete

Beläget på den norra kusten av Dominikanska republiken, är Cabarete Bay en semester paradis för den som söker sol, hav och sand, och med på stranden, du vet att du får en hel del. Vår Dominikanska republiken semester är det bästa och billigaste på nätet eller på High Street, så om du funderar på en Cabarete semester sedan stanna precis där du är.

Ursprungligen en lugn fiskeby, har området odlats för att ge för turister samtidigt som de behåller sin traditionella charm. Reguljärflyg från höger i Storbritannien betyder hoppa över till Karibien har aldrig varit enklare, och 20 minuters bilresa från Cabarete till Puerto Plata internationella flygplats gör nu den bästa tiden att besöka. Vare sig det är surfa, blomstrande nattliv eller dykning över revet, det är verkligen något för alla, så boka idag!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Cabarete

Väder

Liksom de flesta karibiska orter, är Cabarete klimat idylliska solbränna väder, så räkna med att komma tillbaka fullt bronzed! Temperaturer i januari bryter ofta 30 ° varumärket, vilket innebär Cabarete semester är perfekt runt jul. Regnperioden infaller mellan maj och november, så om du letar efter vintersol då Dominikanska republiken är perfekt för dig.

jan 29ºC
feb 29ºC
mars 29ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 30ºC
juli 30ºC
aug 30ºC
sept 30ºC
okt 29ºC
nov 28ºC
dec 28ºC

Natur

Cabarete Bay domineras av sina vita sandstränder, perfekt för alla solguden / DESS att fylla på sin solbränna året runt, samt att ge en bas för Horder av vattensporter. Den höga berg som löper genom mitten av landet når inte så långt norrut som Cabarete, vilket djupt liggande vikar för dig att lägga din handduk ner och njuta av solen!

Sport & dykning

Semesterresor till Cabarete är perfekt för hela familjen , och är fullspäckad med saker att göra. Det härliga solskenet tillsammans med havsbrisen innebär att området är perfekt för vattensporter, i synnerhet kite-och vindsurfing, och den hisnande korall lockar dykare från hela världen. Många ställen erbjuder en mängd olika marina aktiviteter såsom simning med delfiner, men för en mer kulturell eftermiddag finns det ett antal museer värt att undersöka, särskilt Bärnstensmuseet, inte överraskande bostäder en av världens största bärnsten samlingar.

Sevärdheter & kultur

Ön Hispanolia som Dominikanska republiken delar med Haiti var först bebodd av Tainios, omkring 600 e.Kr., men Christopher Columbus hävdade ön för den spanska efter sin resa i 1492. Och efter fransk inblandning och perioder av spanska vanstyre hävdade Dominikanska republiken till slut självständighet 1844.

Cabarete sig var en relativt okänd fiskeby fram till 1980-talet då efterfrågan inom turismen tvingas utvecklingen av all inclusive hotell och anläggningar som gör det den fantastiska semestermål det är idag.

Med en historia fylld av ockupationer och kolonisering var Dominikanska republiken skyldig att ha en rik kultur, aldrig tydligare än i sitt kök som blandar spanska och afrikanska influenser för att skapa ett antal Latino som rätter. Titta lokalbefolkningen dansa till "Merengue" slå på en av de många lokala festivaler är alltid en upplevelse för hela familjen, ett bra sätt för någon musik entusiasten att ta en paus för dystra brittiska vintern!

För ungdomar

Dominikanska republiken är inte nödvändigtvis känt som en klubbverksamhet semester destination, om du letar efter en ganska strandsemester med avkopplande barer och hög restauranger kvalitet, då Cabarete är definitivt platsen för dig. Men ökningen av yngre semesterfirare innebär att om hela natten festande är din grej, du kommer inte nödvändigtvis att bli besviken, så länge du vet var du ska leta!

Boka din semester redan idag!

Med ett underbart klimat, vackra landskap, ett överflöd av restauranger och ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen, Cabarete semester är perfekt året runt. Och med On The Beach, vet du att du får en bra affär. Dröj inte och boka idag!