Resor till Bermuda

Semester Bermuda

Läs mer om Bermuda

Tack vare sin romantiska ljusrosa sand, löjligt vackra pastellfärgade hus som hör hemma i en akvarellmålning och fläckar såsom Lovers Lane, har Bermuda länge varit känd som en klassisk smekmånad destination. Hur som helst så är Bermuda (som består av 200 öar i Atlanten men endast sju tjänar Bermuda blomstrande turistnäringen), för bra för att bara lämna till de nygifta.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Bermuda

Sport & dykning

Sol arbetssökande kan skåla sig på de berömda stränder där vattnet är ett mousserande kungsblå, sanden mjöl fina och osannolikt snygga människor (och Catherine Zeta Jones har ett hus här) lounge vid havet. Under tiden golfare kommer att vara i arton hål himlen, Bermuda har fler golfbanor per kvadratkilometer än något annat land i världen - som visste? Fabulous fairways inkluderar Robert Trent Jones utformade Port Royal. Fortfarande behöver mer spänning? För undervattensbruk upptäcktsresande, finns det omkring 350 vrak från solen stänkte stränder - Dykning är big business i Bermuda.

Sevärdheter & kultur

Tillbaka på torra land, chef för Hamilton. Den bermudiansk huvudstaden associering offshore bank och de rika och berömda gör att Hamilton ofta tänkt som en glittrande över toppen ställe, men det är inte så alls, du kommer till huvudstaden för att rida i en häst och vagn eller prov Wahoo ädelfisk och batat pudding. Eller som Mark Twain en gång bekant sa, Bermuda "det perfekta landet för en avtrubbad man att brödet i."