Resor till Santa Ursula

Semester Santa Ursula

Läs mer om Santa Ursula

Semester till Teneriffa kan trolla fram bilder av Club 18-30 stil nattliv inom en brittisk stil utväg, men den paradisiska norra delen av ön är motsatsen till detta. Här uppe spanska kulturen blomstrar, med stor skimrande torg, barockkyrkor och pittoreska fiskebyar runt om i azurblå kusten bland de bördiga grönska.

Santa Ursula semester skryta allt detta och mer: en perfekt tillflyktsort för dem som vill upptäcka andra sidan av Teneriffa , både geografiskt och kulturellt, och bara fyra timmes flygresa bort!

Visa resmål på kartan

Väder

Att vara till höger på norra Teneriffa, och är vädret inte lika mild som i söder, med en del regn på vintern, men somrarna är härliga, med klar himmel och temperaturer på höga 20s ° Celsius, sjönk till en respektabel 15 ° Celsius med nyår. Det är aldrig för varmt heller, tack vare den varma Atlanten vindar av den vackra kusten.

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 25ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Stränderna separera den oändliga blå Atlanten från den smaragdgröna av sluttningar inlandet utgörs huvudsakligen av mjuka vulkaniska sand, svart nyans, markera en avgränsning från vilken du kan promenera på natten till den gamla portar, eller besök monolitisk Teide, från vars topp kan du njuta av den ultimata vista på ön Teneriffa.

Sevärdheter & kultur

Teneriffa älskar det är festivaler! Besöket i mars för den stora karnevalen i närliggande Puerto de la Cruz , komplett med alla de yttre tecknen på en spansk fest: parader, musik och dans, eller komma i nyår för den kanariska musikfestivalen i Santa Cruz. Var noga med att kolla in den lokala byn marknader för en smak av Tenerifian marina köket: Du kan även få några tips för matlagning hemma!

Äventyr & utflykter

Semesterresor till Santa Ursula betyda ambling genom den omgivande grönskan och det är en utmärkt bas för vandrare och de ivriga att utforska djurlivet, vare sig på det enorma berget Teide National Park, av Spaniens högsta topp, eller genom de vita torg och stora tempel i staden korrekt. Kolla in Mencey Bencomo Cave, en enorm avskild byggnad med utsikt över den lummiga Orotava Valley.

För ungdomar

Santa Ursula semester hittar du inbäddad i Teneriffas lugnare norra kust, vilket innebär att partiet djur kommer att behöva leta någon annanstans, kanske i nattlivet huvudstäder Las Americas och Los Cristianos i söder. Som sagt, det finns fortfarande en eklektisk blandning av vattenhål runt stan för att fukta vissla, och du behöver endast fem miles från Puerto de la Cruz med den all-nattklubbar och diskotek.

Boka din semester redan idag!

On The Beach är platsen att boka din semester till Santa Ursula och flyg och boende i soldränkta ön Teneriffa. Här på On The Beach har vi alla typer av boende under solen: om du vill boka något på en budget eller plaska ut på en all inclusive semester hittar du det som finns här på ett pris Du hittar mycket svårt att slå online eller på high street. Dröj inte - du är bara ett par klick bort från den del av dina drömmar!