Resor till Puerto Santiago

Semester Puerto Santiago

Läs mer om Puerto Santiago

För vissa människor Teneriffa semester betyda allt jäkt en av världens främsta nattklubb och festa öar, men bortsett från det, finns det några lugnare seafronts som skulle anstår en oupptäckt utväg, om än med alla bekvämligheter man kan önska sig.

Den pittoreska fiskebyn Puerto Santiago är en sådan plats, en utväg perfekt för äldre par och familjer, men nära nog till öns vilda sida för fest djur! Semesterresor till Puerto Santiago är bara fyra timmes flygresa bort, och en hel del att få dig finns det bara ett par klick bort på stranden!

Visa resmål på kartan

Väder

Sublime temperaturer här sällan sjunker under 15 ° C även mitt i vintern , med somrar topp nära 30 grader Celsius. En iögonfallande brist på regn betyder att du måste svalka dig vid poolen, eller väg ner till stranden.

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Det finns en av öns längsta blå flagg stränder en kort lunka bort på Playa de la Arena , det svarta vulkaniska sanden belying det faktum att det är den renaste stranden på ön. Fantastisk utsikt kan drack in från Los Gigantes bergen ovanför, blockerade den annars azurblå horisont och en natt-promenad vid havet tar dig till den vackra lilla hamnen vid stranden.

Sevärdheter & kultur

Puerto Santiago semester bör innehålla ett urval av lokala livet, och detta kan man utläsa på de lokala marknaderna och årliga festivaler: det finns en fjäder karneval i närliggande Los Gigantes med samba, dans och paella läskigheter, medan bartering för lokal julgranskulor och hantverk kan ägnat sig åt i Alcala varje måndag.

Äventyr & utflykter

Medan solig dag bort med en resa in i monolitiska Los Gigantes sortiment, eller upp Teide, den högsta toppen i Spanien . Alternativt kan du besöka Aqua Park för vatten nöjen för barn och vuxna, och till norra delen av ön vid Puerto De La Cruz finns den fantastiska Loro Parque, hem för 300 arter av papegojor, plus aror, tigrar och sköldpaddor.

För ungdomar

Semester på Teneriffa naturligtvis innebära provtagning några nattliv i världsklass som bidrar till att göra detta bland de partiet öarna på planeten. Här på Puerto Santiago, är det främst en lugnare stämning, mer lämpade för romantiska drinkar längs stranden, eller i många klubbar och barer runt. De som letar efter den sanna Tenerifian nattliga lättsinne ska bege downcoast till städerna i Playa De Las Americas och Los Cristianos .

Boka din semester redan idag!

Det bästa sättet att ta sig till platsen för dina drömmar är med mycket av dina drömmar, och på stranden kan inte matchas för alla de bästa erbjudandena på Puerto Santiago semester! Dröj inte - boka idag!