Resor till Playa Paraiso

Semester Playa Paraiso

Läs mer om Playa Paraiso

Semesterresor till Teneriffa trolla automatiskt upp bilder av Club 18-30 stil partier och hela natten festa, men den nybyggda turistorten Playa Paraiso är motsatsen: en lugn, mindre orten, med alla bekvämligheter, med utsikt över öns sydvästra flank. Denna resort är perfekt för dem som vill ha en lugn strand, med massor av barer och pubar längs det klarblå kusten, eller för dem som tycker det roliga och livlighet i de södra orter och vill ha en lugn bas borta från allt ståhej.

Playa Paraiso Semester är den idealiska lösningen, bara femton minuter från nattlivet i Playa de las Americas. On The Beach är ditt första val för bra erbjudanden att komma dit!

Visa resmål på kartan

Väder

Dike halsduken och få ut solkräm! Det är alltid varmt i Teneriffa med vintrar i genomsnitt runt 17 ° C och toppar sommaren 30 ° C, leder till en brännhet sommaruppehållet med barnen, eller en avkopplande jul utbyta gåvor runt poolen och lata på stranden!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Den Paradise Beach i sig är egentligen bara en liten stenig vik, men idealiskt beläget nära den långa, rena sträckor av stranden vid Playa de la Arena, och öns enastående sydvästra kust. Vandra längs dessa svarta sanden för att komma till de små fiskebyarna som peppar ön, eller inre, chef upp till Teides nationalpark, gränsöverskridande den högsta toppen i Spanien , för hisnande panoramor av ön.

Sevärdheter & kultur

En semester i Playa Paraiso kommer att ge dig en chans att se öns spektakulära festivaler, såsom Carnival i mars på Los Gigantes, eller brasor för Virgin del Carmen i juli i Puerto De La Cruz , i norr. Besök den lilla marknader och livliga basarer runt den sydvästra kusten att pruta för lokalt hantverk, fisk, frukt och smycken.

Äventyr & utflykter

Valet är ditt: vandra upp i Los Gigantes bergen norr om din semesterort, besök partystaden, Las Americas för betyg för nöjen, inklusive djurpark, naturreservat och parker vatten för barnen, eller besöka de större stränderna på Playa De La Arena för de vanliga vattenlevande upptåg: dykning, snorkling och surfing.

För ungdomar

Playa Paraiso semester innebär provtagning några av de bästa nattlivet i Teneriffa , som du kan se med egna ögon på den närliggande orter Playa de las Americas och Los Cristianos . Men det finns en lika rolig tid att vara hade närmare hem, om än med en mer dämpad atmosfär, på den internationellt eklektiska pubar, barer och restauranger i närheten, med allt från tapas till gamla goda fisk och chips på menyn.

Boka din semester redan idag!

On The Beach är första valet för alla helgdagar till Playa Paraiso och boende i en rad hotell i detta himmelska Atlanten Haven - men inte fördröja din bokning och missa de bästa erbjudandena!