Resor till Playa De La Arena

Semester Playa De La Arena

Läs mer om Playa De La Arena

Varför, kanske du frågar, är Teneriffa helgdagar toppen av många en turists hit-lista? Tja, kan det vara permanent klar himmel, det vackra soliga vädret året runt, det stora antalet barer, restauranger, reserver och attraktioner som erbjuds, eller den fantastiska stränder. Oavsett anledning är en utväg som innehåller alla ovanstående charm öns västkust Playa de la Arena.

Semesterresor till Playa de la Arena betyder långa dagar, långa nätter, och en kort resa - detta Atlanten tillflyktsort är bara fyra timmar bort med flyg, och en hel del på ditt flyg och boende är bara några klick bort på stranden!

Visa resmål på kartan

Väder

En anledning till semester till Teneriffa är ständigt populärt med semesterfirare är vädret, och Playa de la Arena är inget undantag! Varm Atlanten vindar runt vikar och ljusa havet gator avvärja den allestädes närvarande värmen - temps runt 17 grader på vintern och stiger till nära 30 grader Celsius i juli. Regnrockar och termik behöver inte vara fullsatt!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Playa de la Arena semester skryta Teneriffa renaste stränder - fantastiska delar av vulkaniskt svart silt skjuter lugnt i miles av omgivande blå. Den stora overhead monoliter av Gigantes bergskedjan är bland Teneriffas mest spektakulära sevärdheter, med lika fantastiska panoramor i inlandet från klippor.

Sevärdheter & kultur

Det finns en uppsjö av lokala marknader i närheten - på onsdag bondens marknad i San Juan, den afrikanskt tema basar i Alcala, plus massor av spansktalande fest som erbjuds året runt - från fastetidens karnevalen i Los Gigantes för ståt och paella till mer högtidliga julen minneshögtider.

Äventyr & utflykter

Gå på en utfärd genom monolitisk bergen i Los Gigantes overhead, dagsutflykter på vinframställning regioner i centrala ön, eller resor till byarna i närheten, såsom Puerto Santiago för vissa lokala livet och arkitektur. Det är om du inte lust dykning, snorkling eller surfing bort din semester på den azurblå kusten. Och glöm inte Teides nationalpark för en titt-in på några av Teneriffas unika flora och fauna.

För ungdomar

Semesterresor till Playa de la Arena är särskilt populärt bland familjer och par för områdets blå flaggan stranden, laid-back barer och romantisk atmosfär, men en del av öns fantastiska klubbar och nattliv finns i söder, i de kustnära orterna Los Cristianos och Playa De Las Americas , hem till mer hela natten barer, diskotek och klubbar än vad som är anständigt!

Boka din semester redan idag!

På stranden är första valet för sista minuten semester i Playa de la Arena med ett stort utbud av billigt boende. Men kom ihåg, ju tidigare du bokar, desto mer sannolikt är att du får det bästa erbjudandet!