Resor till Las Caletillas

Semester Las Caletillas

Läs mer om Las Caletillas

Teneriffa semester är ökända över hela världen för de stora nattliv och hela natten festa som de har råd. Bort från detta, det finns fantastiska stränder, några av dem att erbjuda ett överraskande ensamhet - till exempel vid sten vikar i Las Caletillas, på öns paradisiska nordöstra kust.

Las Caletillas semester hittar du inbäddad i världsklass resort bara en tjugo minuters bilfärd till huvudstaden Santa Cruz de Tenerife. Fyra timmar bort med flyg, är denna fantastiska sträcka av kristallin kusten närmare än du tror, ​​som är en fantastisk affär när du bokar med på stranden!

Visa resmål på kartan

Väder

Regn? Vad regn - det är några dagar när du bli blöt i Teneriffa , förutom på stranden eller i poolen, naturligtvis! Temperaturen är också ständigt het med sommar temps runt 25 ° C och vintrarna i genomsnitt runt 15 grader Celsius!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 23ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Stranden av svart sten finns här både tystare och mindre kommersiell än de andra stränderna i norr, perfekt för kvällspromenader och romantiska promenader vid havet på natten. Går runt det omgivande berget ge dig spektakulära panoraman från kusten, den lilla byn Candelaria inlandet är också perfekt för det är sevärdheter, tydliga vita torg och kyrkor omgiven av grönskande träd och åkrar.

Sevärdheter & kultur

Semesterresor till Las Caletillas hittar du tar i mycket av den lokala kulturen i de omgivande byarna - Candelaria i sig värd ett viktigt Festival, Festival de la Cancion de Candelaria, en stor mix av modern pop och låtar rock, i juli, vanligtvis med några stora namnen. Också värt en titt är marknaden för La Laguna, en av Teneriffas finaste, att skaffa några exotiska frukt eller Togs att påminna dig om din vistelse.

Äventyr & utflykter

Las Caletillas semester kommer att fylla upp din semester dagbok. Slita dig bort från de vackra stränderna, kan du besöka huvudstaden Santa Cruz, för det är legion av nöjen, inklusive botaniska trädgårdar och parker tema eller, närmare hem, båtturer och fiske längs kusten. Gå på cykelturer eller fjällvandringar genom ön för att besöka de små byarna som förökar sig, såsom Masca i nordväst, där du kan njuta i några lokala bondekultur djupt i Tana bergen.

För ungdomar

Semester i Las Caletillas är berömd för sina spännande nattliv - med städerna Los Cristianos och Santa Cruz (bara 10 miles away) är navet i öns klubb liv och hela natten festande. Las Caletillas är tystare, en perfekt sovalkov bort från stökiga glädje, och är beströdd med många barer och matställen som vill titta på dessa fantastiska solnedgångar!

Boka din semester redan idag!

På stranden är första valet för alla dina Las Caletillas semester och boende! Dröj inte, finns det stora sista minuten semester tillgänglig online nu!