Resor till Golf Del Sur

Semester Golf Del Sur

Läs mer om Golf Del Sur

En semester i Golf del Sur hittar du ett stenkast från öns berömda nattliv och partystämning, men många turister nu väljer att hitta en paradisisk ficka ifrån upptåg som att basera sig på deras Teneriffa semester . Den södra semesterorten Golf Del Sur är just det: vacker, lugn och full av avslappnade barer och en stor golfbana, en perfekt lokal för dem som behöver komma bort från allt! Boka din Golf Del Sur semester med på stranden och hitta dig själv i en av öns finaste resorts i fyra timmar flyg-tid!

Visa resmål på kartan

Väder

Glöm regnet! Temperaturer i Golf del Sur här varierar från en 15 ° Celsius genomsnitt över vintern till sommar toppar på 30 grader Celsius, så lyssna våra råd och lämna din ulliga strumpor hemma till förmån för solkräm! Poolen väntar!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Golf del Sur är en konflikt mellan levande färg - den grönskande av kurserna omgiven av klara azurblå över kusten med svarta slammade-stränder, och enorma berg overhead. Teide är förmodligen den bästa utsiktsplats punkter att ta i panoramor av ön, men på närmare håll finns den lilla fiskehamnen i Las Galletas, perfekt för en romantisk strandpromenad.

Sevärdheter & kultur

Semesterresor till Golf Del Sur skulle inte vara komplett utan att ta i vissa lokala kulturen, som du kan göra i byn Abrigos, en halvtimme bort, från några autentiska kanariska skaldjur. Kom hit i februari, Carnival säsong, för att bevittna en månads kaos med gatuparader och danser, eller i sommar för festivaler centrerad på konsten - närmare bestämt att göra skulpturer av sand!

Äventyr & utflykter

Namnet ger bort: Golf del Sur är främst känd för sin fantastiska 27-håls golfbana, som sträcker sig verdantly över orten. För icke-golfare finns det alltid den närliggande stranden vattensporter i Las Galletas, eller den enorma stranden under 500 meter bort. Resor till Las Americas för att se sevärdheter: djurparker, museer och äventyrsbad, eller upp på ön till Teide, den högsta toppen i Spanien .

För ungdomar

Golf del Sur Semester betyder lugn och ro, men relativt sett: detta är Teneriffa, och det innebär ett överflöd av charmiga barer och ett urval av havet mat på restauranger som serverar brittiska, spanska och kinesiska rätter. För vissa berömda Teneriffa nattliv, ge sig in Las Americas och Los Cristianos till 15 minuter bort med bil, utforska klubbar och pubar på Veronicas Strip och dansa hela natten lång!

Boka din semester redan idag!

På stranden är första valet för att boka din Golf Del Sur semester och logi! Du är bara några klick bort från den del av dina drömmar: men dröj inte, det finns fantastiska erbjudanden som finns tillgängliga just nu!