Resor till El Medano

Semester El Medano

Läs mer om El Medano

Om semester till Teneriffa är på din att göra-lista, se till att besöka den avskilda viken i El Medano, nära den södra spetsen av denna vackra ön. El Medano semester kommer att se dig njuta av alla de yttre tecknen på en semester på Kanarieöarna: underbara stränder, gott om matställen och vattenhål som serverar läckra kanariska Tucker, briljant vattensporter och windsailing, och alla bara fyra timmar flygresa från Storbritannien! Boka din El Medano semester med på stranden och njuta av Teneriffa utan spänning!

Visa resmål på kartan

Väder

Semesterresor till El Medano bör innehålla några av världsklass windsailing området ger - detta vid havet är brottas dagligen av varma vindar, artighet av Atlanten. Detta hjälper till notsystemet av den ständigt närvarande värme, temperaturen här genomsnitt ca 15 grader i december, att nå den höga 20-talet grader Celsius i sommar topp.

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

El Medano och La Tejita blå-flagga sandbeaches är den längsta på ön, med mjuka vita sandstränder och klippor angränsande klara varma vattnet, och viken är klar med Red Mountain när den är slut, ett bevis på områdets vulkaniska ursprung. Klättra detta eller gå igenom de många cykel-vägar som leder inlandet för en härlig kvällspromenad och utsikt över Oceanic landskapet.

Sevärdheter & kultur

Det finns mångfärgade bås runt havet säljer alla slags exotiska varor av en högre och trendigare kvalitet än din genomsnittliga turist basaren - Lördagar är de viktigaste marknaden dagar. Eller besök i februari för öns Carnival säsong, och under de senaste två veckorna i augusti för den spektakulära folkmusik festival.

Äventyr & utflykter

Det finns en liten helgedom nära bukten till sextonhundratalet helgonet, Hermano Pedro införliva några av områdets religiösa liv. Mer världsliga sysselsättningar finns på den närliggande barnens parker och till och med en skridskoåkning park i närheten, eller en utfärd till staden Playa De Las Americas . Staden El Medano sig är perfekt för att basera sig själv, med alla bekvämligheter från tandläkare till stormarknader.

För ungdomar

Det finns många barer i närheten av El Medano, både på stranden och inlandet, alla typer av gästgiveri från engelska pubar till Tenerifian tavernor. Köket i dessa kretsar främst kring öns specialitet, skaldjur, med mer exklusiva internationella restauranger i staden korrekt. Och det finns alltid Los Cristianos och Las Americas för några av öns ökända klubbar och fest liv!

Boka din semester redan idag!

På stranden är förstahandsvalet för alla de bästa erbjudandena på El Medano semester och boende i denna paradisiska kusten! Dröj inte - boka idag på några fantastiska erbjudanden!