Resor till Costa Del Silencio

Semester Costa Del Silencio

Läs mer om Costa Del Silencio

När man tänker på semester till Teneriffa, många trolla automatiskt upp bilder av vackra stränder, bra vattensporter och en aldrig sinande nattliv. Varför? ! Eftersom det är sant Teneriffa semester är bland de finaste i världen för samtliga av ovanstående - så en fristad långt från vimlets yra är i sin ordning!

Och var bättre än Costa del Silencio, den pittoreska stranden undanstoppad i södra delen av ön? Costa del Silencio helgdagar erbjuder alla höjdpunkter en familjesemester i kombination med ogenomträngliga lugn i södra kusten - alla bara fyra timmars flygresa från Storbritannien!

Visa resmål på kartan

Väder

Bättre packa Factor 30 - vädret här är permanent underbar, med sommarens toppnoteringar på 30 ° Celsius, jämfört med mild vinter vaggar runt 15 grader Celsius. Perfekt för antingen en frazzled sommar klubbens utfärd, eller för dem som drömmer om en jul semester runt poolen!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Semester i Costa del Silencio hittar du inbäddad i ett vackert ödsligt landskap, där grönt bladverk möter klarblå över det omgivande havet och den mjuka mörka sand och grus av omgivande stränder och yacht-strödda hamnar längs miles av kusten. För en fantastisk utsikt, bege dig till Las Galletas hamnen och fiskebyn och ta i fiskebåtar och färjor porlande sin väg ut till havs.

Sevärdheter & kultur

Det finns alltid festivaler att njuta på semester på Teneriffa, från februari är Manic Street parader och salsa band till december är mer dystra religiösa festivaler, har det sagts att ingenstans utanför Rio är mer avsedd för offentliga firandet än på Teneriffa. Om du hellre vill ha en tystare gång, då TRASKA ner till marknaderna morgonen skaldjur på Las Galletas för några äkta kanariska köket.

Äventyr & utflykter

Din resor till Costa del Silencio kan få dig på valfritt antal spännande resor, till den högsta toppen i Spanien , de snöklädda Teide, genom den fantastiska berg lövverk Oratavo dalen, eller på jaunts till öns stora städer, Las Americas och Santa Cruz. Eller helt enkelt kylning vid stranden med din familj , sola eller snorkling!

För ungdomar

Costa del Silencio helgdagar betyder i första hand en del välförtjänt vila och avkoppling, med mindre nattliv utanför hotell än du förväntar dig från Teneriffa. Men det finns fortfarande ett överflöd av barer och restauranger inte alltför långt bort, både kanariska och internationellt, och de som vill festar hårt kan hoppa regelbundna bussar till huvudet i närliggande Playa de las Americas och Los Cristianos , för en del munterhet, musik och dans i alla nattklubbar och pubar!

Boka din semester redan idag!

Costa del Silencio semester menar lata vid stranden av dina drömmar, på semester av dina drömmar - och med på stranden, kan du komma dit med den del av dina drömmar! Vi har de bästa erbjudanden på flygbiljetter och Costa del Silencio boende, men dröj inte - det finns bra erbjudanden på nätet nu!