Resor till Matagora

Semester Matagorda

Läs mer om Matagora

Semester till Lanzarote är bland de mest populära bland resenärer från Storbritannien. Varför? Kanske är det den fantastiska klimatet, den vackra blå flagga stränder, övermått av butiker, vattensporter, utflykter och temaparker, eller kanske den stora nattliv. Oavsett anledning, vid fyra timmars flygning från Storbritannien, är det ett paradis som är inom räckhåll, och på stranden har alla de bästa erbjudandena på billiga Matagorda semester online!

Visa resmål på kartan

Väder

Termosen och termik kan stanna uppackade eftersom även i denna svacka i vintern, Lanzarote semester är ett säkert kort för soliga temperaturer i genomsnitt cirka 15 till 20 ° Celsius, snabbt stigande till nära 30 grader Celsius med sommaren. De som gillar regniga semester kan se någon annanstans - av Matagorda sol-solade kusten, det bästa sättet att bli blöt är genom stänk i varma Atlanten.

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Vad drar verkligen strandälskare på semester till Matagorda är det orörda brun slammade vid havet, en oförstörd blå flaggan stranden gränsar safir Atlanten. Härifrån kan du visa den avlägsna horisonten av Puerto vid horisonten, eller titta på flygplan på väg till och från Arrecife flygplats. Men oroa dig inte - du är långt bort nog för buller inte vara en olägenhet. För vissa stora panoramor av den omgivande marinmålning, korsar strandpromenaden i närheten (och lika vacker) Los Pacillos stranden, dag eller natt.

Sevärdheter & kultur

Nära Matagorda, är Puerto del Carmen värd för många festivaler året runt, såsom den massiva karnevalen i slutet av februari och festen i St Carmen i slutet av juli, då skaror av turister på semester och kanarier både delta i folklig sång, dans och även fiske ceremonier! Apropå fisk, kan du prova några av Puerto s marina specialiteter på de lokala marknaderna utströdda runt Gamla stan, när du kommer.

Äventyr & utflykter

Den orörda kaffe-färgade stranden här är bara en kilometer från den livliga staden Puerto del Carmen , vilket ger dig enkel tillgång till dess många attraktioner. Oavsett vad du gift, kommer du att hitta något att göra här: besök den historiska grottor i Cueva de Los Verdes eller spretande grönskan i nationalparken Timanfaya. För barnen finns det en enorm Rancho Texas Theme Park, fylld med skattjakt, paddling och några fantastiska djurliv, från falkar till tigrar.

För ungdomar

Den Kanarieöarna är kända för sina livliga nattliv och Matagorda semester är inget undantag. Bort från restauranger och barer av alla slag här, du är precis intill Puerto del Carmen, med allt från karaoke barer till klubbar längs The Strip. Stadens centrum vänder sig till alla smaker, så om du vill ha en lugn drink och omgång dart i havet pub, eller en natt av rasande till den senaste Latino House, fick du det! Självklart bör du inte glömma ditt hotell underhållning. Oavsett om du bor i ett all inclusive hotell eller vistas i en lägenhet, kommer de flesta ställen har familj orienterade kväll visar att njuta av.

Boka din semester redan idag!

Matagorda semester låta dig få det bästa av två världar, en av Kanarieöarnas mest orörda stränder nära den blomstrande staden Puerto del Carmen. Och på stranden är de bästa erbjudandena - bra erbjudanden, inget krångel. Boka redan idag!