Resor till Costa Calero

Semester Costa Calero

Läs mer om Costa Calero

Semester på Kanarieöarna östligaste hamn, Lanzarote, är känd som en av de mest populära destinationerna familjesemester. Från monolitiska vulkaniska bergarter till stora vidder av blå-palm stränder, det är alla här, för att inte nämna fler pubar, klubbar och restauranger än du kan skaka en pinne på. Som sagt, för dem som vill ha en lugnare semester, eller åtminstone en lugn nisch bort från alla turister oväsen, Costa Calero semester är vägen att gå. Paradoxalt nog är det vackraste av öns seafronts också att det mest lugnt. Boka din Lanzarote semester med On The Beach själv och upptäck solen, havet och lugnet i Costa Calero!

Visa resmål på kartan

Väder

Costa Calero helgdagar kan sägas vara den gamla pålitliga vintern semestermål så om du fysiskt inte kan ta en annan regnig dag i januari, ge sig ut här för temperaturer runt 17 grader, och cirka 27 grader Celsius kommit juli. Med alla dessa molnfri himmel, vackra stränder och sevärdheter turist kommer du att se många saker, men din egen andedräkt kommer inte att vara bland dem!

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 25ºC
juli 27ºC
aug 28ºC
sept 28ºC
okt 27ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Natur

Även Costa Calero och närbelägna Puerto Calero saknar den sanna kanariska stranden och skötare atmosfär, orten mer än gör upp för detta med det vackra Marina, den så kallade "Millionaires Marina" på grund av de fantastiska båtar som ligger i vila på kristall- klart vatten här. Beach-liv i alla dess gyllene slipas ära kan upplevas på nära Puerto del Carmen, med miles av blå-flagga kusten med utsikt över vidsträckta horisonter oändliga blå.

Sevärdheter & kultur

Din semester skulle inte vara komplett utan att uppleva karnevalen Säsong traditionellt i slutet av februari, med de vanliga tecknen på dansare, parader, fantastiska kostymer och massor av mat. Föga förvånande, med tanke på öns spanska kulturen, är kalendern fullspäckad med festivaler och helig dag som från juli Corpus Christi firandet i Arrecife och kanariska självständighetsdagen i maj.

Äventyr & utflykter

Semester i Costa Calero är perfekta för dem som söker en mer avslappnad tid, men de mer äventyrslystna behöver inte passera heller. Du är bara tre miles från Timanfaya National Park, med kamel och rider coach över ett vulkaniskt landskap som påminner om en annan planet. Du är också tre miles från öns största turist i Puerto del Carmen , en turist dröm, med dess otaliga turist-mundering från klädbutiker för vattenlevande temaparker och museer.

För ungdomar

Medan du är bekvämt inbäddad i den lugna utväg kan du ta lite tid för att korsa butiker och barer runt den pittoreska hamnen i solnedgången, eller bege sig till närbelägna Puerto del Carmen, en smak av äkta kanariska nattliv, med pubar av varje nationalitet och klubbarna i The Strip väntar, för att inte tala Casino de Lanzarote och massor av fisk och skaldjur restauranger.

Boka din semester redan idag!

Costa Calero semester är det bästa av två världar: en lugn alkov bort från buller och rörelse i Lanzarotes turistsäsongen, men en nära nog för dig att njuta av nattlivet (och Dagliv) i denna paradisö. Och med On The Beach du är nära att säkra del av dina drömmar! Dröj inte - boka idag!