Resor till San Agustin

Semester San Agustin

Läs mer om San Agustin

San Agustin är en riktig semesterpärla och en klassiker för svenskar som är ute efter en solsemester till sydligare breddgrader. Här väntar härliga temperaturer, ett lågmält nöjesliv och massor med sol och bad – en perfekt solresa helt enkelt. I San Agustin finns mängder med restauranger och ett par barer. Ni har alltid nära till Playa del Inglés där ni hittar ett mer livligt nöjesutbud. Hos oss på eBeach.se hittar ni massor med omtyckta och prisvärda hotell, exempelvis det populära Gloria Palace San Agustin som erbjuder ett stort spacenter. Det blir inte mycket bättre än så.

Visa resmål på kartan

Väder

I San Agustin kan ni räkna med varm sol året om och en medeltemperatur mellan 20 och 30 grader. Även under vintermånaderna kan ni räkna med strandväder och temperaturer runt 20 grader – perfekt för en solresa utanför sommarsäsongen.

jan 22ºC
feb 22ºC
mars 24ºC
april 25ºC
maj 25ºC
juni 27ºC
juli 28ºC
aug 28ºC
sept 27ºC
okt 25ºC
nov 23ºC
dec 23ºC

Boka din semester redan idag!

Boka din solsemester till San Agustin redan idag! Vi är experter på resor till sol- och baddestinationer och erbjuder bra priser på både flyg och hotell. Det blir en resa att minnas – utan att det måste svida i plånboken.