Resor till Positano

Semester Positano

Läs mer om Positano

Känt att många som den pärla Amalfikusten, Positano är en väl bevarad hemlighet, som ligger söder om Italiens Medelhavskusten. Med hela staden byggs på bergssidan, är Positano känd, tillsammans med andra orter längs denna kuststräcka, för sin kändis-locka, chica och trendiga status tydligt i dyra butiker och bästa hotellen kvalitet ligger hela staden. Så om du känner för en vecka eller två av lyx provtagning de finaste kultur och mat på Italien semester , och boka idag med på stranden!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Positano

Väder

Positano är välsignad med en idyllisk Medelhavsklimat med vintrarna milda och somrarna behagligt varm, vinden havet förhindra alltför hett till björn förhållanden. Detta gör att semestern månader sträcka mellan maj ända till början av oktober, men juli och augusti är fortfarande den varmaste och därmed den mest eftertraktade för semesterfirare. För den billigaste erbjudanden eller snabb sista getaways minut Det är klokt att boka utanför dessa topp månader när områdets turistnäringen är lite mer lugn.

jan 12ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 20ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 26ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 12ºC

Natur

Medelhavets kust erbjuder också hisnande marinmålning, med grottor att utforska och privata små vikar att upptäcka. Positano är också hem till den berömda balett, med många kända kompositörer som Stravinskij tillbringa tid där.

Sport & dykning

Positano är fylld med saker att göra för att hålla alla underhöll hela semestern lång! Den smala, slingrande gator på bergssidan är hem för många high fashion affärer och butiker, och ett överflöd av bra restauranger är perfekt för provtagning lokala rätter och klassiska italienska favoriter. För en mer kulturell dag, erbjuder Positano kyrkan Santa Maria Assunta, med en italiensk renässans byggt kupol och en bysantinsk ikon av en svart madonna.

Sevärdheter & kultur

Positano började sitt liv som en sömnig fiskeby och det var inte förrän tillkomsten av handel och mer lättillgängliga system för transporter som staden blomstrade handel över Medelhavet i ett brett sortiment av varor, särskilt med öst. Men eftersom kraften i närliggande städer växte, bleknade behovet av att handla från Positano, och staden gled in i en mini depression. Många av invånarna emigrerade, ofta över Atlanten till Amerika.

Emellertid var Positano popularitet och potential som turistmål så småningom realiseras, och dess turistnäring såg en massiv tillväxt på 1950-talet. Idag Positano är känt för att locka rika och berömda på semester till Italien, men med On The Beach Vi ger dig allt detta på den billigaste pris som möjligt!

Positano också värd för ett antal festivaler, med jazz och klassisk musikfestivaler, modevisningar samt extravagant jul och nyår nöje och familj år spelar en viktig roll i stadens kultur.

Boka din semester redan idag!

Om du letar efter en liten bit av italiensk lyx, då Positano är platsen för dig. Och med våra billiga flyg och brett utbud av handplockade hotell, kan du vara säker med On The Beach, kommer din semester är det bästa man kan! Så för att se till att du inte missar, boka idag! Alternativt få On The Beach sista minuten-erbjudande! Oavsett vad du väljer, hålla fast vid på stranden för de billigaste priserna!