Resor till Neapolitanska Rivieran

Semester Neapolitan Riviera

Läs mer om Neapolitanska Rivieran

Om du letar efter en semester till Italien , men är ute efter att gå utöver den välkända lokaler i Rom och Florens, en semester i den napolitanska rivieran kommer att vara ett perfekt val. Beläget i den underbara viken av Neapel, erbjuder den napolitanska rivieran typiskt fantastisk mat och dryck, gästfria lokalbefolkningen och fantastisk natur, se till att detta är ett semestermål som kan njutas av alla oavsett ålder.

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Neapolitanska Rivieran

Väder

Om du känner för en semester till napolitanska rivieran i topp månaderna juli och augusti då förbereda sig för en sol paus för att komma ihåg, eftersom temperaturen kommer att nå ett genomsnitt på cirka 28 grader Celsius. Med tio soltimmar per dag, kommer du att vara mer än redo att njuta av solen på de härliga stränderna när det är väldigt liten chans för regn. Du kommer dock fortfarande vara helt kunna njuta av bra väder utanför dessa tider, om du inte är mycket av en sol älskare, sedan utforska nöjen Vesuvius i de lägre klimat, som i genomsnitt låg 20-årsåldern, kommer att se du njuta av en bekväm och varm paus.

jan 12ºC
feb 14ºC
mars 18ºC
april 20ºC
maj 21ºC
juni 24ºC
juli 26ºC
aug 27ºC
sept 25ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
dec 10ºC

Natur

Den som aldrig har upplevt en semester i den napolitanska rivieran innan kommer att vara i en behandling, som landskapet är verkligen en fröjd för ögat. Den imponerande berget Vesuvius hänger mäktigt i bakgrunden, medan fält fullt av apelsinlundar, vinrankor, träd och blommor sträcker sig så långt ögat kan se. Neapelbukten i sig är en pärla, med kusten erbjuder en rad städer erbjuder underbart pittoreska torg och kyrkor.

För något riktigt speciellt, bilden perfekt staden Amalfi är ett måste, medan Massa Lubrense, satte sig 400 meter över Rivieran, erbjuder besökarna en chans att varva ner samtidigt i en oslagbar och vacker utsikt över hela lokalen.

Sport & dykning

En semester i den napolitanska rivieran kommer att ge dig chansen att varva ner som aldrig förr, med strandnära lokaler som Sorrento erbjuder en ofördärvad strand för att koppla på och underbar stad att utforska. Efter det kommer du att vara mer än energi för att utforska de många nöjen i Neapel , varför inte ta en tur till den historiska staden Pompeji, som är en gammal delvis förstörd stad?

Efter det du också vara redo att besöka Vesuvius, den berömda vulkan som utbröt i AD 79 och förstörde städerna Pompeji och Herculaneum. Letar fortfarande efter något att göra efteråt? Därefter ett besök på den vackra ön Capri blir grädde på moset, som erbjuder ännu fler vackra stränder och kök till prov.

Sevärdheter & kultur

Vad med vulkanen Vesuvius år 79 e.Kr., och förstörelsen av Pompeji, kommer den napolitanska rivieran vara en imponerande upplevelse för historia fans. Staden Pompeji begravdes i aska, och var faktiskt inte upptäcktes förrän 1748, hela 1700 år efter att den förstördes. Den har sedan grävts och är nu ett världsarv som erbjuder en unik utsikt över det romerska imperiet på dess mäktigaste.

Gör dig redo för en paus för att komma ihåg, eftersom en semester till napolitanska rivieran erbjuder ett enormt varierat evenemangskalender. Från april till oktober Rivieran har ett imponerande samling av konserter, med staden Ravello erbjuda en musikfestival tar med uppträdanden av artister som Bach och Wagner. Efter detta kan du förvänta dig att njuta av läckerheter av staden lokala marknaden, som normalt äger rum en söndag, erbjuder alla typer av minnessaker att njuta när du kommer hem.

Rivieran är också ett nära avstånd till Rom , ger dig chansen att utforska underverk av den italienska huvudstaden, medan den Ischia Spas erbjuder gyttjebad och fjädrar hit för den ultimata lyxig avkoppling.

För ungdomar

Den napolitanska rivieran är världskänt för att ge en semester full av lugn och avkoppling, och det skulle vara rättvist att säga att medan det finns ett fåtal barer och nattklubbar som är öppna långt in på natten för fest djur, nattlivet på Rivieran är avgjort omgivningen. Kuststaden Sorrento i synnerhet erbjuder ett stort utbud av restauranger och barer för par och familjer som erbjuder traditionellt kokt italiensk mat, som kommer att hålla matälskare väldigt glad! Staden många barer i Sorrento är tiden gästfria och välkomnande för alla med barn, se till att alla kan njuta av en avkopplande drink intill det kristallklara havet.

Boka din semester redan idag!

Den napolitanska rivieran är en fantastisk destination som kommer att hålla alla besökare nöjda. Vad med underbar natur, restauranger, glittrande hav och underbara stränder, är det enda som saknas dig. Boka din semester nu med på stranden! Med våra bekväma live-bokningssystem, din affär flyg och hotell är bara några klick bort!

Populära semesterorter

Amalfi

Amalfi

Beläget på södra västkusten av Italien , är Amalfi en härlig stad med pittoreska landskap och hisnande kusten. Omkring 24 miles sydost om Neapel, är A…

Läs mer

Capri

Capri

Beläget på södra Italiens medelhavskusten, är Capri en vacker ö rik på kultur och pittoreska vyer. En välkänd vacker plats, eftersom romarna dominerad…

Läs mer

Positano

Positano

Känt att många som den pärla Amalfikusten, Positano är en väl bevarad hemlighet, som ligger söder om Italiens Medelhavskusten. Med hela staden byggs p…

Läs mer

Sorrento

Sorrento

För dig i behov av en lugn och avkopplande kulturell vecka eller två bort på semester i Italien huvud till Amalfikusten, i synnerhet den vackra lilla…

Läs mer