Resor till Utorda

Semester Utorda

Läs mer om Utorda

Chansen finns att du aldrig har hört talas om Utorda Beach - och ingen har många andra. Det är överklagandet av denna avskild plats - av alla stränder i Goa semester , är detta rätt ställe!

Kokospalmer torn över Silver Sands, milda fläktar från Arabiska havet humöret värmen och bristen på vimmel trotsar här förklaring. Semesterresor till Utorda är bara tolv timmar flygresa bort från dig, och det finns bara en halvtimmes bilresa från flygplatsen också!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Utorda

Väder

Glöm termik och packa solskyddsmedel - Goa är varmt oavsett när du går, med jultid temperaturen i den lägre 20 ° Celsius och toppar sommaren 35 grader Celsius! Monsun händer i Goa från juni till september, men än finns det knappast någon regn att oroa sig för!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 27ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

När du drömmer om att vara på stranden, är detta platsen din drömmer om. Bristen på trängsel innebär att du kan njuta fullt ut av den vackra solnedgångar och de ändlösa stänk av vågorna. Kliande fötter? Då ska du gå på några av de bästa promenader i Goa, genom slingrande vägar till inre byar och smaragdgröna landsbygden, nästan lika vacker som stranden i sig. Den Zeebop Shack är också känd för marinmålning vyer det ger, så chill med en öl här.

I norr ligger den glittrande sanden på Arossim Beach och Bagmalo Beach .

Sport & dykning

Tyst det kan vara, men Utorda är bra förbindelser, nära både Dabolim flygplats och den livliga metropolen Margao. Om du lyckas priset själv från stranden kan man gå för några av de bästa kustlinjen går att Goa ger. En resa tar inlandet dig genom byar av villor byggs i oefterhärmliga Goan sätt, med iberiska och konkani stilar tävlar om inflytande.

Sevärdheter & kultur

Hela södra Goa är till ditt förfogande här - ge sig ut för att Margao för det är täckt gamla marknad där man kan köpa antikviteter från den portugisiska kolonialtiden, eller ännu längre tillbaka. Var inte rädd för att pruta! Alternativt kan du bege dig till Aquem mer kapell, tempel och moskéer än du någonsin har sett - St Sebastian kyrka här har funnits sedan 1562. Ta vatten i våras på Aquem, anses ha läkande krafter. Old Goa, med sin blandning av modernitet och gamla livet på landsbygden, kräver också en titt.

För ungdomar

De restauranger och barer här är enastående både i överkomliga priser och för kvaliteten på de lokala fisk och skaldjur. Martins Corner är den plats du vill prova för Quintessentially Goan rätter som chacuti och fisk curry, beredd att urgamla recept.

Om du sugen på en drink, det finns ingen brist på barer, klubbar och hyddor stranden här, eller så kan du dra fördel av Utorda närhet till Margao för en vandring genom de pubar och matställen i staden.

Boka din semester redan idag!

Utorda semester behöver inte vara en dröm med på stranden: vår onlinebokning är lätt att använda och du kan även boka ditt boende i Utorda. Det finns fantastiska erbjudanden som finns idag så dröj inte!