Resor till Sernabatim

Semester Sernabatim

Läs mer om Sernabatim

Den silver-slipad paradiset Sernabatim är en av de lugnare stränder i Goa , inklämt härligt mellan de populära seafronts i Colva och Benaulim. Du vill att din semester i Goa att ha några allvarliga vila och avkoppling, och det är perfekta stället för det! - Mjuk sand, frodig grönska och höga palmer, och allt detta bara en tolv timmars flygresa bort!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Sernabatim

Väder

Under din vistelse här, kan du faktiskt glömma regn, eftersom förutom den monsun säsongen från juni till september, sol och klar himmel är normen i Goa! Temperaturen här är alltid stratosfäriska: 20 ° C ens på en vinternatt, och 35 grader i maj innan vindarna börjar bryta. Ta med solkräm, men ingen halsdukar snälla. Gör dig redo för några djupa solbränna!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 27ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Stränder, stränder, stränder! Sernabatim själv är perfekt för bad tack vare att det är klarblå vatten och den högre sanddynerna som trycker på vågorna längre ut och till sin lugnande atmosfär. Det finns också några frodig grönska runt palmerna och kokospalmer som alla bidrar till den fantastiska solnedgångar här. Eller så kan du gå upp kusten till den stora stranden i Colva för högre vyer, om än med en livligare atmosfär.

Sport & dykning

Hit the beach! Det finns nog delfin spotting, vattensporter och lokala bekvämligheter här för att hålla dig sysselsatt för evigt. Huvudattraktionen är den oförstörda skönheten av stranden själv, som skyddas av Goa miljöskyddslagen. Men om du känner för vandring, kan du hoppa en buss eller bil till närliggande Malgao, Goa näst största stad, med massor av butiker och museer att fördriva dagen i.

Prova Anna Fonte naturliga källor för vissa vitalisering, eller besöka den gamla koloniala trädgårdar, en av de många lämningar av stadens portugisiska förflutna.

Sevärdheter & kultur

Om du känner för att insupa några lokala kulturen, försök närheten Margao, som är fullmatade med marknadsdagar och religiösa festivaler i alla valörer. Var noga med att besöka Old Market bredvid kyrkan torget för vissa marina delikatesser och exotiska grannlåt, och de otaliga tempel och moskéer ge insikt i den mångfald av religioner här. Den Helige Ande kyrkan är från 1600-talet och är värt en titt enbart för den magnifika barock arkitektur och omgivande katolska herrgårdar.

För ungdomar

Det finns gott om stranden kåkstäder och hotell i Sernabatim och betyg för pubar och matställen erbjuder panoramautsikt över den långa kusten vid solnedgången. De större stränderna i Benaulim och Colva har också ett spännande och pulserande nattliv fylld med klubbar och kojor musik, och som du är halvvägs mellan dem, kommer du inte vet vilken väg att vända! Prova Pedro är på Benaulim för en hel engelska med en kryddig Goan twist.

Boka din semester redan idag!

Sernabatim semester är partiet - lugn och ro en kort vandring bort från de stora stränderna och den stora staden. On The Beach har bra erbjudanden på både flyg och boende i Goa bokningsbara via vår lättanvända system. Gör denna plats för drömmar till verklighet för dig!