Resor till Panaji

Semester Panjim

Läs mer om Panaji

Goa är en magisk och exotisk utländska CLIME som på något sätt lyckas blanda orientaliska med Medelhavsområdet, och det finns ingenstans bättre att se detta än det spännande huvudstad! Kust Panjim, eller Panaji, inte värd bara en av Goa livligaste stränder på Miramar, men är också bara några miles från huvudstaden med dess många eurasiska underverk. Och detta är bara en tolv timmars flygresa från dig, så låt On The Beach får du här - boka din Panjim semester nu!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Panaji

Väder

Goa är känt aldrig kall eller våt - ja, bortsett från det är monsunregnen, alltså. För resten av året, solig himmel och temperaturer från 20 ° C till 35 ° Celsius är normen, vilket nödvändiggör solkräm, och massor av det!

Om du kommer till Goa för att koppla av, räkna med att åka hem helt avslappnad och med en strålande sund solbränna. Vad mer kan man önska?

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Från den gyllene sanden på Miramar Beach, är det bara två miles till Panjim, och staden är omgiven av några av de mest häpnadsväckande kustlandskap och livligaste stränder som Goa ger. Det finns också berg och gamla bastionerna såsom Fort Aguada, upp-kusten, att utforska, och ingen brist på skjul att ta i gyllene solnedgångar av det slag som du bara får i Goa.

Sport & dykning

Från barock portugisiska kapellet i centrum till Mandovi floden i utkanten, det här stället fullproppad med de finaste affärerna, arkitektur, religiösa hus och museer i Goa. Nästan varje Goan Museet är här, från det arkeologiska museet med dess årtusenden av väggmålningar och skulpturer, till arkivet Museum och den storslagna Braganza institutet.

Besök djurlivfristäder, som The fågelreservat och Bondla Forest med sina vildsvin, och knäpp den allestädes närvarande medeltida ruiner som vittnar om hur mycket historia som Panjim har sett. En sak är säker, kommer kameran att få massor av användning.

Sevärdheter & kultur

Innan han blev huvudstad år 1843, var Panjim en liten stad förändras händer från imperium till imperium. Kanske på grund av detta har det utvecklats snabbt utan att bli överbefolkad eller otympligt, och det finns gott om utrymme att andas. Det finns inget utrymme att röra sig dock utan att krocka med gamla tempel, så ge Krishna tempel och Se-katedralen en titt.

Lokala festligheter inkluderar februari Carnival och de efterföljande hinduiska vårfest i Shigmo, och det är värt att gå vid den här tiden på året bara för att se upptåg dessa innebär!

För ungdomar

Om du är en nattuggla, det finns utan tvekan ingenstans bättre att stanna i Goa än Panjim eftersom det finns fler hela natten barer, klubbar och restauranger här än någon annanstans i regionen. Ta en promenad ner Goa mest trafikerade gatan, 18 juni Road, för mer exotiska skaldjur och färsk Feni än du någonsin kommer se igen, eller bara kyla utanför barerna vid slutet av dagen.

Du är ansluten till överallt i Goa här, så du kan ta en buss, bil eller rickshaw till de stora stränderna vid Calangute och Baga , med sina hel natt skjul och hippy barer i överflöd.

Boka din semester redan idag!

På stranden är första valet inte bara för flyg till Goa, men också ditt boende med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter hotell i Panjim! Vårt bokningssystem online är enkelt, lätt och snabbt - så vänta inte - boka idag efter de bästa erbjudandena på nätet!