Resor till Mobor

Semester Mobor

Läs mer om Mobor

Inklämt mellan en av Goa vackraste floder och det längsta kuststräcka ligger den utsökta stranden vid Mobor. Bredbent av högresta palmer och flankerar safir havet av Arabien, detta ger strandparadis dig allt du kan önska från en semester i Goa : sol, hav, sand och ensamhet.

Som fjärran som det alla ljud, semester till Mobor Beach är egentligen bara en tolv timmars flygresa bort. Nu ska muntra upp dig!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Mobor

Väder

Räkna med att få en solbränna här, när du går! Nattetid vintertemperaturerna knappt svalt vid 20 ° Celsius, och i början av juni detta har skjutit i höjden till 35 ° Celsius. Den utvägen är stängt från juni till september på grund av den årliga monsunen, men detta får alla Goa årliga nederbörden i vägen i ett svep, så lätta kläder och solskyddsmedel ska vara på din inköpslista.

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Mobor definieras av dess strand, med sina mjuka gula sand och fantastiska solnedgångar, är det inte konstigt att det är en av de mest populära seafronts i Goa. Om du lyckas tvinga dig själv från stranden dock ta en tur upp den lilla backen i den omgivande Bet Korset Hills för fantastiska skymningen, eller se mynningen av Sal floden, där den smälter i havet, särskilt vacker i solnedgången. Mobor Beach ligger en kort promenad från närliggande Cavelossim .

Sport & dykning

Avskilt som det är fångade mellan kusten i Arabiska havet och den vackra floden Sal, snaking inland med tropisk flora och fauna, höjdpunkten av er resa till Goa blir kryssningen uppströms från Betty plats att upptäcka alla typer av fantastiska djurliv , bland annat fladdermöss med gigantiska vingar. Detta är en populär segel, så förboka om du går för mindre än en vecka. Alternativt, våga sig ut mot havet i ett litet segel för att säga hej till dem som ständigt vänliga delfiner, eller bara stanna på stranden för vattensporter och kanske en massage!

Sevärdheter & kultur

Goa är känt för sin blandning av kristendom och tro hindi och Mobor är inget undantag - ta en tur till byn torget, fylld med attiraljer för marina livet och den vackra kyrkan där lokalbefolkningen samlas vid solnedgången för en pratstund. Du kan besöka många gamla affärer som säljer antikviteter från Indiens tidigare här också, eller slingrar sig inåt landet till Bet för en smak av gamla lantliv och tempel och kyrkor läskigheter.

För ungdomar

Hotell i Mobor allt från lyxiga anläggningar med stranden parterna familjeägda angelägenheter. Men slappna av, du är i Goa - och det betyder att du är bortskämd för val för kvalitet, prisvärda restauranger, barer och klubbar. Om du inte hittar en vacker plats att koppla av och njuta av en drink i solnedgången, du bär officiellt skygglappar. Prova Sams Shack strax utanför stranden för några fina Goan köket.

Boka din semester redan idag!

På On The Beach är det enkelt att skapa en skräddarsydd semester med vårt unika system som ger dig möjlighet att kombinera flyg och boende med lätthet. Även när du läser detta finns det många fantastiska erbjudanden på semester till Goa, så boka nu för att undvika besvikelse!