Resor till Cavelossim

Semester Cavelossim

Läs mer om Cavelossim

Du är på semester till Goa , och du vill ta det lugnt, eller hur? Tja, där bättre än den lugna sandstranden Cavelossim: detta sömnig utväg är en av de lugnare, mer exklusiva stränder i Goa, men det är också en av de renaste och mest pittoreska.

Semester i Cavelossim är nummer 1 för sol, bad och lugn, och den vita sanden och gyllene solnedgångar i denna seaside nirvana är endast 10-12 timmes flygresa bort från dig!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Cavelossim

Väder

Cavelossim vädret är precis som resten av Goa - fantastiskt. Temperaturen är konstant från ca 25 ° C till 35 ° Celsius från september till maj, med en mild dopp ner till 20 grader Celsius i december nätterna och det finns praktiskt taget inget regn. Så gör dig redo att smälla på vissa solskyddsmedel och brons!

Den årliga monsunen sker under sommarmånaderna, men under resten av året är det avskilda prakt väntar på dig under strålande indiska sön

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 27ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 27ºC

Natur

Cavelossim är med rätta berömd för sin fantastiska stranden på en av de största kuststräckor i Goa, men det är också på en enorm 10 kilometer lång vit slammade-kusten, så solnedgång promenader och skal-insamlingen är populära tidsfördriv här. Härifrån kan du promenera ner till Mobor , med dess otaliga restauranger eller upp förbi kolsvarta lava stenar till den närliggande semesterorten vid Colva. Stranden i Cavelossim sig är orörda och även om inte trångt, det är en lång väg från död.

Sport & dykning

Längre in i landet från stranden, det finns körfält slingrande ut på fantastiska stetches av risfält hela vägen upp till Sal floden. Härifrån kan du färjan upp över vattnet för att Assolna. Det finns tillräckligt med strand-liv så att du aldrig lämna dock från båt-rider ut för att möta och simma med delfiner, till mer vattensporter och massage än någonsin trodde fanns.

Sevärdheter & kultur

Cavelossim har en lång historia och du behöver inte gå långt för att upptäcka det - en kort resa inlandet kommer du till den gamla byn torget med det gamla kyrka och lokala marknader. Stunder på Cavelossim, bör du även besöka den gamla nationalparker i landet, där kan du kolla in det lokala djurlivet, bland annat leoparder och elefanter! Eller upptäck nöjen i Palolem, söder, gå längre in i landet för att upptäcka gamla Hindi tempel och kyrkor lika.

För ungdomar

Det finns en enorm blandning av stranden kåkstäder, restauranger och krogar här ute som vill se solen gå ner samtidigt i några lokala låtar, och allt för mycket rimliga priser. Det finns också en stor blandning av hotell i Varca, de flesta webbhotell partier med en eklektisk blandning av gäster, så varför inte vara med?

För en tugga av förstklassig Goan Tucker, prova Edwins Goan slott vid stranden. Det kommer inte att bli besviken - men sedan ingenting här verkligen!

Boka din semester redan idag!

Så vad väntar du på, boka nu! On The Beach gör det enkelt att skapa egna anpassade semester kan du kombinera flyg och boende med lätthet, och det finns fantastiska erbjudanden på semester i Goa tillgängliga just nu!