Resor till Candolim

Semester Candolim

Läs mer om Candolim

Goa semester handlar om sol, hav och sand - så vad sägs om en vistelse i lugn Candolim Beach? Semester i Candolim betyder vackra solnedgångar över en lång, dyn-lastad strand som är en av de tystaste och mest avslappnade platser i Goa, men också nära till den mest populära stranden, Calangute.

Med On The Beach kan du boka din semester till Candolim på ingen tid alls! Och du kommer vara här på nolltid också - ett direktflyg från Storbritannien får du till Goa på under en halv dag!

Visa resmål på kartan

Våra favorithotell - Candolim

Väder

Du behöver aldrig vinter-värmare i Goa - även vid nyår temperaturerna här är väl över 20 ° Celsius, stigande till 35 ° Celsius i mitten av maj. Solskyddsmedel, någon?

Den bästa tiden att åka på semester till Candolim är från september till maj - Goa är mer eller mindre out of bounds under det monsunregnen under sommaren, men bortsett från att det finns nästan aldrig någon regn heller!

jan 25ºC
feb 26ºC
mars 27ºC
april 29ºC
maj 29ºC
juni 26ºC
juli 26ºC
aug 26ºC
sept 27ºC
okt 27ºC
nov 27ºC
dec 127ºC

Natur

Människor kommer till Candolim för tröst och lugn, att inte tala om hisnande vyer, så dra upp en solsäng och kyla! Om du känner dig som en vandring, dra nytta av Goa längsta sträcka av vit slipad-kusten och besöka närliggande Fort Aguada på Mandovi floden. Detta portugisiska kusten fortet kan ha byggts på 1612, men det är ovanligt väl underhållna och erbjuder fantastisk utsikt över norra och södra kusten, speciellt vid solnedgången.

Skulle du sugen på en förändring i landskap, silver sanden på Baga Beach är bara några minuter norr upp längs kusten.

Sport & dykning

Candolim grannstater stranden, Calangute , erbjuder en mer livlig atmosfär där du kan köpa kvalitet juveler och silver i den utsökta tibetanska affärer på vägen. De sju mil kuststräcka är perfekt för promenader i solnedgången och Sinquerim Plateau är också värt ett klättra för fantastisk utsikt över kusten det ger.

Det är nog underhållning, vattensporter, yoga och fiske här för att hålla alla nöjda. Om du inte känner för att röra sig, slappna av! När allt detta är hemmet av den hippie rörelsen.

Sevärdheter & kultur

Medan du är på Fort, kolla in Candolim Lighthouse - den äldsta någonstans i Asien, byggd 1864. Den restaurerade Chapel of St Lawrence, skyddshelgon för sjömän, är ett måste-se, och för några häpnadsväckande målat glas konstverk finns på sextonde-talet Our Lady of Hope kyrka i närheten.

I december, missa inte den högtid Nossa Senhora, för festligheter, parader och väl önskar, och den lokala Tintto, eller basaren, där fotboll och högtider är ordningen för dagen, är på året runt!

För ungdomar

Det finns gott om restauranger precis vid stranden, serverar allt från lokala havets läckerheter till franska och kinesiska grub, plus biffar galore i Stone House! Den vattenhål här är billiga men exklusiva, med orörda stereosystem så att du kan se solen gå ner till dina favoritlåtar. Och hela natten stranden kåkstäder, klubbar och hippy barer där du kan koppla till vissa reggae är bara några minuter bort till Calangute.

Boka din semester redan idag!

På stranden är första valet inte bara för Goa flyg och hotell i Candolim! Vårt bokningssystem online är så snabbt och enkelt som att vara på semester också, så enkelt att du kan skapa din egen anpassade semester till Goa i minuter!